Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek van der Sluis

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Sneek

Word jij onze nieuwe stralende aanwinst? In onze bruisende apotheek zijn we op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent(e) om ons team te versterken! Ben jij die gedreven professional die graag 24 uur per week wil schitteren in een dynamische omgeving? Kom dan bij ons langs, waar passie voor zorg en klantgerichtheid samenkomen. Samen werken we aan een gezonde toekomst. Solliciteer nu en maak deel uit van ons gezellige team dat elke dag het verschil maakt!

Wie zijn wij?

In het dynamische gezondheidscentrum bevindt onze apotheek zich te midden van een omgeving, waar we nauw samenwerken met medische professionals om een opimale benadering van gezondheidszorg te bieden.

Bij ons in de apotheek werken we samen als een team. We hebben apothekersassistenten, farmaceutische experts en ander personeel die er allemaal zijn om de client te helpen. We werken goed samen om ervoor te zorgen dat de client de beste zorg krijgt, met duidelijk advies over medicijnen en een vriendelijke service.

Je moet communicatief vaardig zijn, goed kunnen samenwerken en aandacht hebben voor detail. Als jij je wilt aansluiten bij een dynamische teem dat zich inzet voor de zorg op hoog niveau nodigen we je uit om te solliciteren.

Wat bieden we jou?

  • salaris volgens CAO apotheken
  • afwisselend werk met leuke collega's
  • een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • regelmatig taart op maandag (en andere dagen)

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Lesschen en Renetta Fransens via 0515-425050.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

Simmerdyk 14g
8601ZP Sneek
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Renetta Fransens

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

15-02-2024