Assistent(e)

Service Apotheek Venema

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Groningen

Service Apotheek Venema is per direct op zoek naar een gediplomeerde apothekersassistent (m/v) voor 24-36 uur per week.

Wij zijn een middelgrote stadssapotheek en werken nauw samen met de andere apotheken binnen ons cluster in Eelde-Paterswolde,Peize en Eelderwolde. Wij zoeken zo spoedig mogelijk een apothekersassistente die ons team zou willen komen versterken.

Teamspirit, enthousiasme, werklust, vooruitstrevendheid, ambitie en flexibiliteit zijn kenmerkende woorden voor ons en voor onze werkwijze en deze eigenschappen verwachten wij ook van een nieuwe collega.

De functie behelst een parttime/fulltime werkweek, in eerste instantie voor 1 jaar met de absolute intentie om daarna te verlengen. In deze functie zul je worden ingezet voor alle voorkomende apotheektaken. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Apotheken, een collegiale sfeer en een dynamische werkomgeving.

Heb je belangstelling of wil je meer weten over de apotheek, de functie, ons team of onze visie, neem dan contact op met dhr. Niek Weijer op telefoonnummer 050 318 42 84.

Reageren op de vacature kan door voor 17 april, een mail te sturen met daarin je motivatie en je cv naar: info@apotheek-venema.nl

Wij verzoeken alleen apothekersassistenten die (bijna) gediplomeerd zijn om te reageren.

 

 

 

Locatie

Kwinkenplein 6
9712GZ Groningen
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

dhr. N. Weijer

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

11-04-2023