Assistent(e)

Service Apotheek Waesbeeck bv

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Waspik

Als apothekersassistent bij Service Apotheek Waesbeeck verricht je werkzaamheden met betrekking tot het bewaken, controleren, adviseren en voorlichten bij het ter hand stellen van geneesmiddelen.

Balie-activiteiten nemen bij ons een belangrijke plaats in, aangezien de balie het gezicht is van de apotheek. Jouw up-to-date geneesmiddeladvies en het opbouwen van een goede patiëntrelatie zijn hierbij erg belangrijk.

Tot de mogelijkheden behoren ook: je bezig houden met het geneesmiddeldistributie systeem, voorraadbewaking, bestellingen, je specialiseren in een bepaald onderwerp (diabetes/astma/COPD) etc. Daarnaast zijn we één van de weinige apotheken die zelf nog bereiden.

Wie zijn wij?

Service Apotheek Waesbeeck is al meer dan 30 jaar de apotheek in Waspik en is gevestigd in medisch centrum de Wissel. Door de korte lijnen is de samenwerking met de huisartsen en de thuiszorg heel goed. Door deze nauwe samenwerkingen zorgen we ervoor dat de klant; gemak, service en een persoonlijke benadering ervaart. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat de patiënten ons met een 8,0 waarderen.

In onze apotheek hebben we veel processen geautomatiseerd. Zo werken we in plaats van een ladekast met een Robot van Robopharma, een Robowall als 24/7 medicijn afgifteautomaat en CGM als computer systeem.

Onze openingstijden zijn van 8.00 uur tot en met 17.30 en om gezellig met elkaar te lunchen zijn we van 12.30 uur tot en met 13.00 uur een half uurtje dicht.

Wat neem je mee?

Wij worden enthousiast van kandidaten die de opleiding apothekersassistente hebben afgerond. Ook verwachten wij dat je aantoonbaar, minimaal twee jaar werkervaring hebt als apothekersassistent.

Als persoon vinden we het belangrijk dat je rust en overzicht houdt in een hectische omgeving. Daarnaast zijn samenwerken, zelf organiserend vermogen, collegialiteit en flexibiliteit belangrijke competenties.

Wat bieden we jou?

- Een arbeidsvoorwaardenpakket volgens CAO apotheken met aantrekkelijke voorwaarden.

- Een leuke uitdagende functie met de mogelijkheid om je op elk gebied te ontwikkelen.

- Verschillende mogelijkheden tot nascholing.

- Mogelijkheid tot een vast dienstverband.

- Een prettige werksfeer in een ethousiast team.

- Regelmatig leuke uitjes en borrels met het team.

Goed om te weten! Ook pas of bijna afgestudeerden worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Contactgegevens: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Indre Varma via 0416313777.

Helemaal enthousiast? Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket!

Locatie

Wilhelminastraat 4
5165TJ Waspik
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Erik-Jan de Meere

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-09-2022