Apothekers Assistent(e)

Veer Apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zwijndrecht

Veer Apotheek Zwijndrecht is op zoek naar een gediplomeerde apothekersassistente voor 25-36 uur per week.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een openbare apotheek die gespecialiseerd is in zorginstellingen óf in een vernieuwde openbare apotheek met uitgebreide drogisterij? Wij bieden alles!

 

Wat zoeken wij?

Voor beide locaties zijn wij op zoek naar iemand die allround inzetbaar is in de apotheek voor 3-4 dagen (25-36 uur). De taken verschillenen per locatie maar de standaard balie, nakijk en aanschrijftaken komen overeen. Naast deze vaste werkzaamheden heeft iedere assistente ook één of meerdere eigen taken.

Wie ben jij?

Iemand met een dosis pit en enthousiasme om ons team te versterken. Je hebt een Nederlands diploma als apothekersassistente of ontvangt binnenkort je diploma of je bent nu bezig met een BBL-traject voor apothekersassistente.

Wat bieden wij?

Een leuke baan in een gezellig, hecht team waarbij beide locaties hun eigen uitdagingen en mogelijkheden hebben, net waar je interesse ligt. Verder werken wij conform cao apotheken. Neem bij interesse contact op met Mw M. van der Horst (078-6126550 of m.vanderhorst@veerapotheek.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Biesbos 3
3332EC Zwijndrecht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Miranda van der Horst

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-01-2023