Assistent(e)

Apotheek Crabbehof

Dienstverband

Parttime

Locatie

Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en klantgerichte apothekersassistent(e) die ons team wil komen versterken. Ben jij nog bezig met je opleiding tot apothekersassistente en ben je bijna klaar? Ook dan zouden we het leuk vinden als je reageert!

Je taken als apothekersassistente zijn uiteraard patienten helpen aan de balie met advies, recepten klaarmaken en afleveren. Wij doen ook net dat beetje extra om de patient goed te helpen. 
Magistrale bereidingen doen we niet meer in de apotheek, maar worden uitbesteed. 

Wie zijn wij?

Apotheek Crabbehof is een zelfstandige apotheek (aangesloten bij Service Apotheek) in de wijk Crabbehof in Dordrecht. We hebben een gezellig divers team wat betaat uit 2 apothekers, assistentes, apotheekmedewerkers en bezorgsters. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk!

We werken met het apotheekinformatieysteem CGM Apotheek. Klaarmaken van de recepten doen we voor een gedeelte nog zelf, maar ook een gedeelte gaat via central filling (herhaalservice). De apotheek is ruim van opzet met een moderne uitstraling. We hebben als extra service voor de clienten ook een afhaalkluis

Wil je je verder ontwikkelen? Wij bieden de mogelijkheid om diverse nascholingen te volgen via het opleidingsprogramma van Service Apotheek. 

Wat neem je mee?

Heb je een MBO-diploma apothekersassistente of ben je bijna klaar met je opleiding tot apothekersassistente? Spreek en schrijf je goed Nederlands? Ben je zelfstandig, flexibel en klantgericht? Dan zoeken we jou!

Wij werken met CGM Apotheek en NControl, dus een ervaring hiermee is een pré. Ken je het niet? Geen probleem, we kunnen het je zo leren!

Wat bieden we jou?

  • Een leuke baan in een gezellig team.
  • Salaris, vakantie- en pensioenregelingen zijn conform CAO Apotheken. 
  • Nascholingsmogelijkheden via Service Apotheek

Goed om te weten!

Je kunt je motivatiebrief en CV via e-mail naar ons sturen of solliciteer direct via Het Apotheekloket. 

We zijn niet op zoek naar een (tijdelijke) ZZP-er, dus graag alleen reageren als je onze nieuwe collega wilt worden!

Locatie

Thorbeckeweg 302
3317 EN Dordrecht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mw J. Haeser-Hartogsveld

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

03-08-2022