Assistent(e)

Apotheek Oostermoer

Dienstverband

Parttime

Locatie

Gieten

Ben jij de apothekersassistent(e) die ons team in Gieten tijdelijk komt versterken?

Wegens een sabbatical van een van onze apothekersassistentes zijn we per direct op zoek naar een apothekersassistent(e) voor onze apotheek Oostermoer in Gieten.

Wie zijn wij?

Apotheek Oostermoer is een Service apotheek, die Gieten en omstreken van medicatie voorziet. We werken vanuit een hecht team samen met elkaar en met onze zorgverleners. De cliënt staat binnen de apotheek centraal. In 2016 en in 2017 zijn we uitgeroepen tot beste apotheek van Drenthe. In september 2018 is de apotheek verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum aan de Brink in Gieten. Belangrijke waarden waar wij vanuit denken en handelen zijn respect en persoonlijke betrokkenheid.

Wie zoeken wij?

Herken jij je in onze waarden en ben je collegiaal en flexibel ingesteld? Ben jij iemand die inzet toont en de wil heeft om de cliënt goed te bedienen? En ben je daarnaast bekend met Pharmacom? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat hebben wij jou te bieden?

Apotheek Oostermoer biedt je een fijne werkomgeving met prettige collega’s, die voor elkaar én voor de cliënt klaar staan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apotheken. We bieden je een min/max contract aan voor 10 tot 20 uur per week, voor de duur van 27 weken. De uren worden volgens cao flexibel ingezet. Startdatum is 1 april 2021.

Interesse?

Wanneer je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag uiterlijk 17 maart 2021 een gemotiveerde brief en je CV, dat kan direct via Het Apotheekloket! 

Vragen? mail naar: jolly.ten.brinke@acveendam.nl

Locatie

Brink 1A
9461AR Gieten
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-03-2021