Assistent(e)

Apotheek Skagerrak

Dienstverband

Parttime

Locatie

Hoofddorp

Wat ga je doen?

Apotheek Skagerrak in Hoofddorp is op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent(e) die het team komt versterken. Aantal dagen en uren zijn bespreekbaar. Heb je de opleiding tot apothekersassistente afgerond en wil je aan de slag in een openbare apotheek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Apotheek Skagerrak is gevestigd in een gezondheidscentrum in Hoofddorp en is onderdeel van een zelfstandig samenwerkingsverband. De apotheek bestaat uit een hecht en gezellig team van ongeveer 20 medewerkers, waaronder 3 apothekers. Wij maken gebruik van central-filling, track en trace, herhaalservice en servilocker. Ook is er een Pharmacom-Medicom koppeling.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die flexibel en stressbestendig is en daarnaast over een positieve en klantgerichte houding beschikt. De werkzaamheden bestaan uit alle dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het afhandelen van recepten, het bewaken van de voorraad en het geven van advies over o.a. zelfzorgmiddelen.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd, maar ons doel is het aangaan van een langdurige samenwerking. Het salaris is conform CAO. 

Goed om te weten!

We zetten in op een goede collegialiteit en een fijne werksfeer. Je komt dan ook terecht in een warm en een gezellig team!

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vikash Gopie via 023-5634044.

Helemaal helder en direct al enthousiast? Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

Skagerrak 348
2133 DX Hoofddorp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Vikash Gopie

Plaatsingsdatum

31-10-2022