Assistent(e)

Apotheek Valkenswaard

Dienstverband

Parttime

Locatie

Valkenswaard

Wil jij als apothekersassistent altijd het allerbeste voor de klant? En word je er blij van als jij deze kunt helpen zoals hij of zij dat wil? Dan pas jij bij Service Apotheek Valkenswaard!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistent. Jij weet hoe je het de klant zo makkelijk mogelijk kunt maken. Met jouw persoonlijke heldere advies en uitleg over hun medicijnen, zelfzorgmiddelen en hulpmiddelen.

Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn. En van een persoonlijke benadering van de klant? Daar krijg jij energie van.

Wat bieden we jou?

Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant: binnen en buiten de apotheek. In Valkenswaard werk je met een apotheker, 6 apothekersassistentes en een ondersteunende medewerker. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheek is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de Cao Apotheken.

Voor vragen, bel of mail: 0402012345 of info@apotheekvalkenswaard.nl

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Reageer dan op deze vacature!

Locatie

Emmalaan 11
5554 JM Valkenswaard
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Vreneli Boerlage

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-01-2023