Assistent(e)

Apotheek Veen

Dienstverband

Parttime

Locatie

Hoofddorp

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega (24-40 uur). Wij werken vanuit twee vestigingen. Eén in Hoofddorp en één in het nabijgelegen Vijfhuizen. 
Als collega in ons dynamische team, heb je veel contact met onze patiënten: aan de balie, de telefoon, in ons online Servicepunt of per mail. Klantencontact en -tevredenheid staan hoog in ons vaandel. 
Wij hebben een aparte herhaaltelefoon die 's ochtends beantwoord wordt en laten zoveel mogelijk via Central Filling binnenkomen. De eigen bereidingen hebben wij uitbesteed aan een collega in de buurt. 
Op zaterdag zijn wij gesloten zodat er alleen van maandag t/m vrijdag wordt gewerkt, in teams van half negen tot half zes en van negen tot zes uur.

Wie zijn wij?
Apotheek Veen is een ruim opgezette apotheek, gevestigd in het centrum van Hoofddorp met het uitgebreide winkelcentrum om de hoek. Wij zijn gevestigd in een nieuw, duurzaam pand en wij werken papierloos. Ons AIS is Pharmacom. Wij investeren in innovaties en hechten aan een grote mate van zelfstandigheid van onze medewerkers. In Vijfhuizen beschikken wij over een Servicepunt. De apotheek is een erkend leerbedrijf en we hebben dan ook een paar leerlingen die de BBL opleiding volgen. Daarnaast hebben wij ook logistieke medewerkers in dienst zodat apothekersassistentes zich met hun kerntaak kunnen bezighouden.


Wat neem je mee?
- Ervaring met Baxters en Pharmacom is een pré, maar niet noodzakelijk. 
- Een goed humeur, stressbestendigheid en een klantvriendelijke houding is heel belangrijk, net als collegialiteit.
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?
- Een leuke, leerzame en afwisselende baan in een gemotiveerd en enthousiast team.
- Een prettige werkomgeving in een ruim opgezette apotheek met veel aandacht voor privacy.
- Een werkweek zonder diensten, en altijd op zaterdag vrij.
- Een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken.
 
Goed om te weten!
Onze apotheek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er is een eigen veilige parkeerplaats voor auto of fiets beschikbaar. Het grote winkelcentrum om de hoek. Ideaal voor een boodschap in je uur lunchpauze.

Wil je direct solliciteren? Dat kan via Het Apotheekloket! 

Locatie

Raadhuisplein 304
2132TZ Hoofddorp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Xavier Verschuren

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

07-02-2022