Apothekers Assistent(e)

Apotheek Veen

Dienstverband

Parttime

Locatie

Hoofddorp

Wegens de komst van een nieuwe locatie , zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Wij werken vanuit twee vestigingen en binnenkort vanuit drie. Twee in Hoofddorp en één in het pittoreske Vijfhuizen.  Als collega in ons dynamisch team zul je voornamelijk bezig zijn met onze patiënten: aan de balie, de telefoon, in ons Servicepunt of per email. Klantencontact en -tevredenheid staan hoog in ons vaandel. Wij hebben een aparte herhaaltelefoon die 's ochtends beantwoord moet worden en wij laten zoveel mogelijk via Central Filling binnenkomen. Zelf bereiden doen wij niet meer, maar wij hebben dit uitbesteed aan een collega in de buurt. Op zaterdag zijn wij gesloten zodat er alleen van maandag t/m vrijdag wordt gewerkt in ploegen van half negen tot half zes en van negen tot zes uur. 


Apotheek Veen is een ruim opgezette apotheek, gevestigd in het centrum van Hoofddorp met het uitgebreide winkelcentrum om de hoek. Wij zijn gevestigd in een vijf jaar jong duurzaam pand (WKO-installatie en LED-verlichting) en werken papierloos. Ons AIS is Pharmacom. Wij investeren in innovaties en hechten aan een grote mate van zelfstandigheid van onze medewerkers. In Vijfhuizen beschikken wij over een Servicepunt in een klein opgezet gezondheidscentrum. De apotheek is een erkend leerbedrijf en we hebben dan ook een paar leerlingen die de BBL opleiding volgen. Daarnaast hebben wij ook logistieke medewerkers in dienst zodat apothekersassistentes zich met hun kerntaak kunnen bezighouden. 

Ervaring met Baxters en Pharmacom is een pré, maar niet noodzakelijk. Een goed humeur, stressbestendigheid en een klantvriendelijke houding is heel belangrijk, net als collegialiteit.

Een salaris conform CAO en een prettige werkomgeving in een ruim opgezette apotheek met veel aandacht voor privacy. Er worden geen diensten gedaan, noch wordt er op zaterdagen gewerkt. Wij stellen bedrijfskleding ter beschikking. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, maar ook een eigen veilige parkeerplaats voor auto of fiets.

In de lunchpauze van een uur doe je gemakkelijk een boodschap, want er zijn vele winkels op loopafstand.

Vragen?

Neem contact op met Xavier Verschuren 023 561 7336

Interesse?
Stuur een korte motivatie met je CV naar xverschuren@apotheekveen.nl 

 

Locatie

Raadhuisplein 304
2132TZ Hoofddorp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Xavier Verschuren

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-01-2024