Apothekers Assistent(e)

Apotheek Veldsema

Dienstverband

Parttime

Locatie

Weesp

Omdat 1 van onze vaste assistentes met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. We werken met het apotheeksysteem CGM (Mira), Loxis en we hebben een afhaalautomaat van Pharmaself24. Je komt te werken in een gevarieerd team van 7 apothekersassistentes, 1 apotheker en 3 apotheekmedewerkers.

Hoofdactiviteiten

  • Het klaarmaken en bewaken van medicatie en het geven van voorlichting/advies bij de verstrekking van genees- en zelfzorgmiddelen.
  • Het bewaken van de voorraad.
  • Het verrichten van overige werkzaamheden.

Wat neem je mee?

We zoeken een enthousiaste apothekersassistente die goed in ons team past. We zijn een divers team met zowel mannelijke als vrouwelijke assistentes. Enkele keren per jaar doen we iets gezelligs met elkaar én met de andere 2 apotheken in Weesp en Muiden. 

Wat bieden we jou?

Onze voorkeur gaat uit naar een collega voor 16-24  uur per week, maar 36 uur is ook bespreekbaar. We hebben een heel gezellig en harmonieus team en de sfeer in onze apotheek is erg goed. Het lijkt ons erg leuk om je binnenkort welkom te mogen heten!

Goed om te weten!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV naar apotheekveldsema@ezorg.nl of bel 0294-480308 en vraag naar één van de apothekers.

Locatie

Amstellandlaan 26
1382CE Weesp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Lonneke Grijseels

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

09-05-2023