Assistent(e)

Apotheek Westerterp

Dienstverband

Parttime

Locatie

Harlingen

Vanwege het vertrek van één van onze assistentes, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantgerichte apothekersassistente (24u/w in bezit of bijna in bezit van diploma).

Over ons

In Harlingen zijn twee apotheken, apotheek Oosterpark en apotheek Westerterp. Apotheek Oosterpark bevindt zich op het Zorgplein Harlingen naast het ziekenhuis en de huisartsen, Apotheek Westerterp is gelegen in het centrum van de stad. Onze assistentes werken in beide apotheken. Door te rouleren, leer je de verschillende aspecten van de twee apotheken goed kennen. In beide apotheken wordt gewerkt met Pharmacom. Ook hebben we de beschikking over medicatiekluisjes, waardoor de patient 24 uur per dag medicatie kan ophalen. We doen op beide lokaties aan Central Filling en werken met Track & Trace. We hebben uitstekende contacten met zorgverleners in de regio, zoals zorgverleners uit het ziekenhuis, verzorgenden uit het tehuis of thuiszorg, huisartsen en doktersassistenten.

Werkzaamheden

Je verricht werkzaamheden met betrekking tot het bewaken, controleren, adviseren en voorlichten bij het ter hand stellen van geneesmiddelen. Balie-activiteiten nemen bij ons een belangrijke plaats in, aangezien de balie het gezicht is van de apotheek. Jouw up-to-date geneesmiddeladvies en het opbouwen van een goede patiëntrelatie zijn hierbij erg belangrijk. Tot de mogelijkheden behoren ook: je bezig houden met het geneesmiddeldistributie systeem, voorraadbewaking, bestellingen, je specialiseren in een bepaald onderwerp (diabetes/astma/COPD) etc.

Wij bieden jou...

Een uitdagende functie met de mogelijkheid je op elk gebied te ontwikkelen. Je komt terecht in een gezellig team en zult werkzaam zijn op twee lokaties. Beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je een harde werker, klantvriendelijk en opgewekt? Neem dan contact met ons op door je cv en motivatiebrief te sturen naar: apothekers@apotheekwesterterp.nl. Of neem contact met ons op via: 0517-412818 of 0517-414400.

Ook pas of bijna afgestudeerden worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Locatie

S Stijlstraat 6
8861 CH Harlingen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

A Bouma

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-07-2021