Assistent(e)

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Parttime

Locatie

Veendam

Ben jij de apothekersassistent(e) die Apothekers Combinatie Veendam komt versterken? 
Wegens een naderende pensionering van onze collega zijn we op zoek naar een apothekersassistent(e) voor onze apotheek Oosterbroek in Zuidbroek.  

Wie zijn wij?  

Apothekers Combinatie Veendam (afgekort ACV) bestaat uit vijf Service Apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren, zowel voor onze cliënten als de organisaties waarmee we samenwerken. Belangrijke waarden waar wij vanuit handelen zijn respect en persoonlijke betrokkenheid. De cliënt staat daarbij centraal. Wij werken aan kwaliteit en streven naar de best mogelijke zorgverlening. Continu willen wij onze dienstverlening voor onze cliënten verbeteren. De medewerkers maken ACV door met inzet en plezier bij te dragen aan onze missie.  

Wie zoeken wij? 

Vind jij het fijn om in een klein team te werken waardoor er een beroep wordt gedaan op je organisatievermogen, zelfstandigheid en flexibiliteit? En herken jij jezelf in onze waarden en ben je leergierig ingesteld? Ben jij daarnaast iemand die inzet toont en de wil heeft om de cliënt goed te bedienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!  

Wat hebben wij jou te bieden? 

Team Oosterbroek is een fijn team om in te werken. ACV biedt je een complete leeromgeving, met diversiteit aan collega’s, waar je volop verder kunt ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken. We bieden je een jaarcontract voor maximaal 24 uur per week met uitzicht op een vaste baan. 

Interesse? 

Wanneer je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag uiterlijk 13 november 2022 een gemotiveerde brief en je CV, die je mag mailen naar jolly.ten.brinke@acveendam.nl. Of solliciteer direct via Het Apotheekloket! Ik zie je reactie graag tegemoet. 

‘ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren’ 

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

21-10-2022