Assistent(e)

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Parttime

Locatie

Veendam

Ben jij de apothekersassistent(e) die Apothekers Combinatie Veendam komt versterken?

Voor onze apotheek Oosterbroek in Zuidbroek zijn we op zoek naar een apothekersassistent(e).

Wie zijn wij?

Apothekers Combinatie Veendam (afgekort ACV) bestaat uit vijf Service Apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren, zowel voor onze cliënten als de organisaties waarmee we samenwerken. Belangrijke waarden waar vanuit handelen zijn respect en betrokkenheid. De cliënt staat daarbij centraal. Wij werken aan kwaliteit en streven naar de best mogelijke zorgverlening. Continu willen wij onze dienstverlening voor onze cliënten verbeteren. De medewerkers maken ACV door met inzet en plezier bij te dragen aan onze missie.

Wie zoeken wij?

Vind jij het fijn om in een klein team samen te werken waardoor er een beroep wordt gedaan op je organisatievermogen en zelfstandigheid? Ben je flexibel en heb je geen moeite om, wanneer nodig, een ander ACV team te ondersteunen? Herken jij jezelf in onze waarden? Toon je inzet en werk je klantgericht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat hebben wij jou te bieden?

Team Oosterbroek is een fijn team om in te werken. ACV biedt je een complete leeromgeving, met diversiteit aan collega’s, waar je volop verder kunt ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken. We bieden je een jaarcontract voor 24 - 32 uur per week met uitzicht op een vaste baan.

Interesse?

Wanneer je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag uiterlijk 12 november 2023 je CV, die je mag mailen naar jolly.ten.brinke@acveendam.nl. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

30-10-2023