Apothekers Assistent(e)

Davo Apotheek en Rubenshoek Apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Den Haag

Wat ga je doen?

Wij zouden het leuk vinden wanneer je ons team komt versterken om samen met je collega's  voor een optimale farmaceutische dienstverlening te zorgen.
Je bent als apothekersassistente bij onze apotheek een belangrijke zorgverlener voor het bewaken, controleren en ter hand stellen van genees-en zelfzorgmiddelen en voor het geven van voorlichting  aan onze patiënten over deze middelen en de eventuele bijwerkingen. 

Wie zijn wij?

Davo Apotheek is een van de oudste apotheken in Den Haag. Momenteel is de Davo Apotheek onderdeel van een groep van zelfstandige apotheken. De Davo apotheek is in 2020 geheel gerenoveerd en nieuw ingericht. Er is ook een robot met afhaal terminal geïnstalleerd. De Davo apotheek is een moderne apotheek gericht op de toekomst en het zo goed mogelijk farmaceutische service bieden aan patiënten.

Wat neem je mee?

Het is een pré als je ervaring hebt met Pharmacom en jouw vakkennis up-to-date is. Weet je van aanpakken, neem je initiatief, ben je communicatief vaardig,  hartelijk naar onze patienten en bovendien flexibel ingesteld? Dat zijn de basisingrediënten om ons team te versterken. Wij zullen je natuurlijk inwerken om je weg in de apotheek te vinden en de collega's te leren kennen.

Wat bieden we jou?

Naast een prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega's bieden we je uiteraard een goed salaris volgens de SBA CAO. Je komt te werken in een moderne apotheek met een robot . Dit vergemakkelijkt het werk aan de balie. 

Goed om te weten!

Ben je geïnteresserd dan vernemen wij dat graag zodat we een vrijblijvend gesprek kunnen in plannen en kan je de apotheek sfeer proeven. 

https://davoapotheek.uwapothekeronline.nl/

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Samad Belmahi via 0614598276.

Locatie

Vaillantlaan 106
2526HN Den Haag
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Samad Belmahi

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-06-2023