Assistent(e)

Hofstad Service Apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Den Haag

Wat ga je doen?

Elke klant van het beste advies voorzien. Of het nu gaat om geneesmiddelen op recept of via de handverkoop. Dat is wat wij voor onze klanten willen doen. Het werken aan de balie en geven van zelfzorgadviezen vormen de kern van jouw takenpakket. Het werken als apothekersassistent in de Hofstad Apotheek is nog veel diverser. Van medicatiebewaking tot het uitvoeren van herhaalservice en van het geven van voorlichting aan de balie tot digitale begeleiding aan onze patiënten. Afhankelijk van jouw ontwikkeling, kunnen jouw taken verder uitgebreid worden.

Wie zijn wij?
De Hofstad Service apotheek is een prachtige apotheek, gelegen in centrum Den Haag. Naast de farmaceutische zorg en het leveren van medicatie heeft de Hofstad Service apotheek een zeer ruim assortiment aan drogisterij artikelen en vrijwel alle cosmetica (o.a. CeraVe, Vichy, Eucerin en La Roche Posay). De zorg rondom de patiënt staat ten alle tijden centraal. We onderhouden een uitstekende relatie met de huisartsen en de thuiszorg. Dit uit zich in een grote klanttevredenheid in de PREM. 

De apotheek kent unieke uitdagingen als zorg aan HIV patiënten, Nederlanders die wonen in het buitenland en vele toeristen/expats.

De monumentale apotheek is recent verbouwd en de werksystemen zijn modern. In de apotheek wordt hard gewerkt, gelachen en we werken goed samen met Alpha Service Apotheek. Het team bestaat uit 7 personen: 5 apothekersassistentes, 1 medewerker en 1 apotheker

De apotheek maakt gebruik van Central Filling, track & trace (ReceptLocatie) en Ncontrol. We zijn geautomatiseerd met Pharmacom. Als Service Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patiëntenzorg (FPZ) en verbetering van kwaliteit, zowel intern als extern.Het centrum van Den Haag is het beste per fiets of per openbaar vervoer te bereiken. 

Wat neem je mee?

Is je farmaceutische kennis up to date?

Werk je goed samen, maar ben je tegelijk ook zelfstandig? 

Vind jij het leuk handverkoop of onze cosmetica te verkopen? En wil je daar meer over leren?

Ben je enthousiast en gezellig?

Dan ben jij mogelijk de persoon die we zoeken. Ervaring met Pharmacom is een pre, maar geen vereiste. Werkervaring in een openbare apotheek is niet vereist, een (bijna) afgeronde MBO apothekersassistent opleiding wel. Hoe is jouw talenkennis? Vanwege de vele toeristen en expats is goede Engelse vaardigheid een pré.

Wat bieden we jou?

  • Een werkplek met unieke uitdagingen.
  • Een prachtig en zeer uitgebreid handverkoop assortiment 
  • Wij bieden een leuke werkplek met gezellige collega's.
  • Een klein hecht en ervaren team dat open staat voor een nieuwe collega.
  • Tegelijk ook een werkplek waar jij je kan ontwikkelen en met nascholing je kennis up-to-date houden.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken.

Goed om te weten!

De apotheek is op zaterdag geopend van 11-15 uur. Beschikbaarheid op zaterdag is gewenst. Dit gaat volgens een rooster, indien gewenst is frequenter mogelijk. 

Ter kennismaking een dag(deel) meewerken behoort tot de mogelijkheden. De apotheek behoort tot een groep van 9 apotheken, zo is er altijd een plek die bij jou past. Uiteraard alleen als je dat leuk vindt en er open voor staat. Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur een e-mail met je CV en motivatie.

Wil je direct solliciteren? Dat kan via Het Apotheekloket! 

Locatie

Korte Poten 7A
2511EB Den Haag
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-02-2022