Assistent(e)

Huisartsenpraktijk Nieuw-Beijerland

Dienstverband

Parttime

Locatie

Nieuw-Beijerland

Ben jij die patiëntvriendelijke duizendpoot in de huisartsenpraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Huisartsenpraktijk Nieuw-Beijerland is op zoek naar een:  apothekersassistent(e) voor 18-27 uur per week.

Wegens langdurige uitval door ziekte zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons tijdelijk wil komen versterken voor 2 tot 3 dagen per week. Het gaat om de periode van 1 oktober t/m 15 november met een mogelijke uitloop. Als collega in onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk ben je met name verantwoordelijk voor het bestellen van medicatie, het klaarmaken van recepten, het uitgeven van medicatie en het adviseren van patiënten over geneesmiddelen aan de balie. Je werkt nauw samen met je collega's doktersassistenten.

Wie zijn wij?

Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gevestigd in Nieuw-Beijerland, gelegen in de Hoeksche Waard. Wij werken in een betrokken team dat bestaat uit: 3 huisartsen, een praktijkondersteuner somatiek, een praktijkondersteuner GGZ, 4 doktersassistenten, 2 apothekersassistenten en een praktijkmanager. Er is een laagdrempelige manier van werken waarbij de lijnen kort zijn, zo ontstaat een fijne manier van samenwerken en is er ruimte voor werkplezier.

Wat vragen wij?

-Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistent(e)

-Je bent patiëntvriendelijk, betrokken en servicegericht

-Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

-Ervaring met Promedico VDF is een pré

Wat bieden wij?

-Een salaris conform CAO Apotheken

-Een prettige en kleinschalige werkomgeving

-Betrokken en enthousiaste collega's

-Werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8:00-17:30 uur 

Meer informatie.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te e-mailen naar l.vaniwaarden@zghw.nl. Tot binnenkort!

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Linette van Iwaarden (praktijkmanager) via bovenstaand e-mailadres of via 0620190341.

 

Locatie

Maximastraat 2
3264 WB Nieuw-Beijerland
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Linette van Iwaarden

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

17-08-2023