Assistent(e)

Regentesse apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

DEN HAAG

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Als apothekersassistent(e) bij de Regentesse Apotheek te Den Haag kun je rekenen op een gevarieerde en uitdagende baan. Wij zijn specifiek op zoek naar gediplomeerde assistenten die het leuk vinden om bezig te zijn met diverse taken en projecten. Denk hierbij aan herhaalservice, medicatierollen, bereiding van geneesmiddelen, en zorg- en dienstverlening aan HIV patiënten.

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?

Binnen de apotheek kom jij ons team versterken en verricht je diverse werkzaamheden met betrekking tot het klaarmaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen. Daarnaast bewaak je de medicatieveiligheid en geef je patiënten advies en voorlichting. Naast de reguliere werkzaamheden, zal je ook ingezet worden op (zorg)projecten.

WAAR GA JIJ WERKEN?

De Regentesse apotheek is één van de weinige apotheken die nog bereidingen op maat maakt voor eigen patiënten. Wij zijn een apotheek met een hecht team van 6 apothekersassistenten, 1 ondersteunend medewerker en 3 apothekers. We zijn HKZ gecertificeerd, aangesloten bij de Service Apotheek-formule en PLUS apotheek.

Onze apotheek heeft bijzondere aandacht voor privacy van patiënten en een groot assortiment aan handverkoopartikelen. Daarnaast werken we nauw samen met de aangrenzende HOED, met onder andere huisartsen, praktijkondersteuners, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en een bloedprikpost.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit heeft geresulteerd in een klantentevredenheidscore van 8,8 in het jaar 2021 - 2022.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Je bent een gediplomeerde, ervaren en enthousiaste apothekersassistent(e) die 24 tot 36 uur per week beschikbaar is. Ervaring met Pharmacom, NControl, Central Filling, herhaalservice en/of medicatierollen is een pré.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij bieden jou een gevarieerde functie in een goed georganiseerde apotheek. Je zal deel uitmaken van een hardwerkend, gezellig en enthousiast team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apotheken.

SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Reageer dan nu op deze vacature en stuur je CV en motivatie op naar info@regentesse.nl

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Voor meer informatie over onze apotheek kun je kijken op onze website https://www.serviceapotheek.nl/regentesse of bellen naar 070 – 345 16 65.

Locatie

Regentesselaan 105
2562 CR DEN HAAG
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Cindy Lo-A-Foe

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

29-11-2022