Assistent(e)

RegioApotheek in Bernhoven

Dienstverband

Parttime

Locatie

Uden

Wat maakt het werk bij de RegioApotheek anders dan werken in een gewone apotheek? Onze assistentes geven daar graag antwoord op:

Kathy: Door de ziekenhuis verplaatste zorg is er veel afwisseling in de werkzaamheden.

Romy: Door de onregelmatige werktijden heb je veel vrije tijd en is je salaris ook hoger.

Ashley: Je ziet niet alleen patiënten aan de balie maar ook aan bed in het ziekenhuis. De korte lijntjes met artsen zorgen voor een fijne communicatie.

Christel: Gezellige collega's en een fijne werksfeer. Wil je dit zelf ervaren? Loop een dagje mee:)!

Zou je meer willen weten over specialistische geneesmiddelen die alleen nog vanuit het ziekenhuis geleverd mogen worden aan patiënten thuis? Wil je patiënten uitleg geven over hun medicatie na ontslag uit het ziekenhuis of na een bezoek aan de polikliniek?
Help jij die patiënt die ’s nachts van de huisartsenpost komt met een recept?
Ben je op zoek naar een baan waarbij flexibele werktijden mogelijk zijn?

Wie weet is werken in onze apotheek dan wel wat voor jou!

Overdag worden er veel recepten aangeboden van patiënten die uit het ziekenhuis worden ontslagen of die een bezoek aan de poliklinieken hebben gebracht. Tevens leveren we overdag geneesmiddelen die vallen onder de Ziekenhuis Verplaatste Zorg (oncolytica, TNF alfa remmers en IVF middelen). In de ANZ-uren zijn het vooral recepten van de Huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp.
Deze combinatie maakt het werk in de apotheek gevarieerd. Specialistische farmaceutische patiëntenzorg staat daarbij centraal. Vaak zullen het eerste uitgiftes zijn en die vragen om een intensieve medicatiebewaking en voorlichting. Ook de medicatieoverdracht naar de eerste lijn is belangrijk.

De apotheek is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Dat betekent dat er mogelijkheden zijn om andere momenten te werken dan enkel op maandag t/m vrijdag tussen 9 en half 6.

Wat neem je mee?

We zoeken een enthousiaste collega met het diploma MBO Apothekersassistent. Je werkt accuraat, hebt een klantgerichte instelling en flexibele opstelling en een flinke dosis werklust. Je werkt graag in een team dat zich samen inzet om de farmaceutische zorg voor onze patiënten 24/7 te verzorgen. Hierbij draag je op een positieve manier bij aan de sfeer in de apotheek. Je bent scherp op verbetermogelijkheden in bestaande processen en je weet je collega’s te inspireren en enthousiasmeren voor vernieuwing.

Je hebt kennis van, ervaring met of interesse in het afleveren van specialistische en complexe medicatie.

Wat bieden wij jou?

We bieden een afwisselende baan aan in een dynamische omgeving voor 24-36 uur/week. CAO apotheken is van toepassing en het salaris is afhankelijk van je ervaring. Tijdens ANZ uren worden toeslagen toegekend volgens CAO. Contractduur in onderling overleg. Er zijn ruime mogelijkheden voor nascholing.

De te werken uren zijn in onderling overleg.

Locatie

NISTELRODESEWEG 10
5406PT Uden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

A.M. De Hesselle-Vos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

05-05-2023