Apothekers Assistent(e)

Samenwerkende Apotheken Valkenswaard

Dienstverband

Parttime

Locatie

Valkenswaard

Vacature alert!

Vind je het leuk om zowel aan de balie te staan als bij de instellingsapotheek te werken? Ben je opzoek naar afwisseling van taken of verdieping van vaardigheden? Dan is deze vacature voor jou!

In de openbare apotheek leveren wij alle gebruikelijke diensten zoals baxterrollen, bezorging en een 24uurs-afhaalautomaat. Wij kijken continu waar wij kunnen optimaliseren. Wij zijn gevestigd in een gezondheidscentrum met o.a. 4 huisartspraktijken met korte overleglijnen. Naast de basis werkzaamheden krijg je waar mogelijk de kans om je te verdiepen in eigen taken.

In de instellingsapotheek heb je nauw contact met zowel de zorgmedewerkers als de artsen van de verschillende zorginstellingen. Hier ben je verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke afhandeling en medicatie bewaking van de receptverwerking als voor het logistieke verloop van de levering.

Hiernaast dragen wij zorg voor de werkvoorraden en het geven van nascholingen aan medewerkers van de zorginstellingen.

Je komt te werken in een fijne en dynamische omgeving, met oog voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Service apotheek Vlaslant en instellingsapotheek Vlaslant zijn beide gevestigd in Valkenswaard op 15 minuten fietsafstand. Het zijn moderne apotheken die samen de zorg dragen voor zowel de buurtbewoners als de bewoners van zorginstellingen in de regio.

Service apotheek Vlaslant werkt met Pharmacom - digitaal recept, waarbij er wordt gestreefd zoveel mogelijk in een flow te werken. Wij hebben logistiek gezien alle gemakken zoals track&trace, herhaalservice, Central Filling en de Service apotheek App.

Instellingsapotheek Vlaslant werkt met Medimo. Hierin werkt zowel de arts, de apotheek als de zorgmedewerker. Pharmacom gebruiken wij als logistiek systeem. Op dit moment leveren wij zorg aan drie ouderenzorg- en twee gehandicaptenzorginstellingen. De medicatie wordt logistiek op vaste tijden door onze bezorgers geleverd. Daarnaast begeleiden wij het zorgpersoneel en de artsen telefonisch met vragen over o.a. de juiste wijze van toedienen.

In de beide apotheken werken bevlogen apothekersassistenten met oog voor elkaar.

Wat bieden we jou?

Een leuke en afwisselende werkomgeving met fijne collega’s, interessante nascholingen en goede ondersteuning op de werkvloer.

Wat neem je mee?

Een gezonde dosis humor, teamspirit en enthousiasme! Daarnaast is het hebben van een geldig diploma mbo-apothekersassistent vereist. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zullen je heel goed van pas komen. Ook waarderen we het als je flexibel bent en van doorpakken weet.

Goed om te weten!

Dit is een duo-baan! Dus hebben wij graag dat je zowel in de openbare apotheek als in de instellingsapotheek komt werken. Wij zoeken een collega die minimaal 24 uur wilt werken. Graag zien wij je motivatiebrief en C.V. uiterlijk 30 mei tegemoet.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Snels (apotheker Instellingsapotheek Vlaslant, instellingsapotheker@apotheekvlaslant.nl) of Ilaha Mamedova (apotheker Service apotheek Vlaslant, apotheker@apotheekvlaslant.nl).

Locatie

Waalreseweg 27
5554 HA Valkenswaard
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Manon Keyzer-Snels

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

09-05-2023