Assistent(e)

Service Apotheek Ceres

Dienstverband

Parttime

Locatie

Heesch

Ben jij klaar voor de uitdaging? We zoeken jou om samen met ons de schouders eronder te zetten en onze nieuwe apotheek na een goede start verder uit te breiden. Je bent een bij voorkeur jonge, enthousiaste en communicatief vaardige assistente die het contact met de patient op de eerste plaats zet. Help jij ons mee onze klanttevredenheid naar een 9 te tillen?

Wie zijn wij?
Service Apotheek Ceres is een jonge apotheek in het Gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Daar zitten ook 3 van de 4 Heesche huisartspraktijken en vele andere zorgverleners, waarmee we lekker samenwerken. De apotheek is eigendom van een zelfstandig apotheker en werkt nauw samen met Service Apotheek Nistelrode. We leveren Zorg met een grote Z, Kwaliteit met een grote K en Service met een grote S. Dat hebben we in Nistelrode al bewezen en dat doen we nu ook in Heesch. We hanteren de modernste werkwijze onder prettige omstandigheden en een gezonde werkdruk. We worden door onze klanten zeer goed gewaardeerd.
 

Wat neem je mee?
We zoeken een gediplomeerde apothekersassistent(e). Klantvriendelijkheid is een must. Je bent flexibel in werktijden en werkwijze, want wij lopen voorop in onze manier van werken. Uiteraard ben je een teamspeler. En communiceren heb je tot kunst verheven. Ervaring met Pharmacom en werken volgens LEAN/Flow/Andersom is een must. Je bent creatief en zoekt uitdaging in het zorg leveren aan de patient, bijv. via projecten of andere activiteiten. 
 

Wat bieden we jou?
Een uitdagende baan tussen 20 en 40 uur/week om samen met ons superleuke team en de zorgverleners om ons heen, de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Je kan ook in Service Apotheek Nistelrode meedraaien. Bij gebleken geschiktheid bieden we zicht op een vaste baan. We volgen de CAO en daarnaast hebben we regelmatig leuke teamactiviteiten. Via Service Apotheek kun je veel cursussen doen en voeren we regelmatig zorgprojecten uit, die jij mag uitvoeren of uitwerken. Je neemt je collega's daarin mee.

Enthousiast over de mogelijkheden?
Ben je beschikbaar en geprikkeld door deze unieke werkplek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar jcbeek@apotheekceres.nl. Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.apotheekceres.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via Het Apotheekloket!  

Locatie

Cereslaan 2b
5384VT Heesch
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Joeri Beek

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

29-12-2021