Assistent(e)

Service Apotheek Kerkdriel

Dienstverband

Parttime

Locatie

Kerkdriel

Ben jij een spontane, flexibele gediplomeerde apothekersassistent(e) en enthousiast over je vak? Heb jij kennis van de actuele wet- en regelgeving en beschik je over een positieve houding en goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service Apotheek Kerkdriel is gevestigd in een gezondheidscentrum.Het is een grote, moderne apotheek waar veel ruimte is voor zorgverlening en advisering. Tevens zijn er diverse uitdeelposten in de omgeving. Gewerkt wordt met het apotheekinformatiesysteem CGM en etiketteren gebeurt via SmartFilling. De apotheek heeft tevens een groot winkelgedeelte waar de drogisterij zich bevindt, met een groot aanbod aan zelfzorgmiddelen en o.a. La Roche-Posay en Vichy.

Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop. Een pré is dan ook KAOF geregistreerd te zijn. Wij bieden je een persoonlijk budget aan voor ontwikkeling en werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen of mailen (0418 663567 - apotheekkerkdriel@ezorg.nl) en vragen naar Chantal, (apothekersassistente) of Nina Winters (apotheker). Zij vertellen je graag meer over de apotheek en zullen het eerste aanspreekpunt zijn voor jouw sollicitatie.

Ben jij nu zo enthousiast dat je meteen wilt solliciteren, solliciteer direct voorzien van je CV en motivatiebrief via Het Apotheekloket. 

Service Apotheek Kerkdriel

Locatie

Kerkstraat 39A
5331CB Kerkdriel
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Nina Winters

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

31-10-2019