Assistent(e)

Service Apotheek Maasbracht

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Maasbracht

Wil jij als apothekersassistente altijd het allerbeste voor de klant? En word je er blij van als jij deze kunt helpen zoals hij of zij dat wil? Dan pas jij bij Service Apotheek Maasbracht. Wij zoeken iemand voo 28-36 uur.

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistente. Jij weet hoe je het de klant zo makkelijk mogelijk kunt maken. Met jouw persoonlijke, heldere advies en uitleg over hun medicijnen, zelfzorgmiddelen en hulpmiddelen. Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn. En van een persoonlijke benadering van de klant? Daar krijg jij energie van!

Wat bieden we jou? Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant. In Maasbracht werk je met 2 apothekers, 1 farmaceutisch conulent, 9 apothekersassistenten en 3 ondersteunende medewerkers. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheek is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op het salaris en de arbeidsvoorwaarden van de CAO Apotheken.

Meer weten? Bel met Bregje Schellekens via 0475-464636 of mail via bschellekens@apotheekmaasbracht.nl. Kijk ook eens rond op www.apotheekmaasbracht.nl of op onze Facebookpagina.

Locatie

Molenweg 9a
6051HG Maasbracht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Bregje Schellekens

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-03-2023