Assistent(e)

Service Apotheek Mid-Fryslân

Dienstverband

Parttime

Locatie

Grou

Vacature apothekersassistent(e)

Ben jij als gediplomeerde apothekersassistent(e) op zoek naar een baan of toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Voor onze organisatie van samenwerkende Service Apotheken in Grou, Akkrum, Lemmer, Balk en Workum zijn wij ter versterking van ons apotheekteam per direct op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde apothekersassistent(e) die houdt van aanpakken voor 24-36 uur per week.

De plek waar je aan de slag wilt hangt mede van je persoonlijke situatie en voorkeur af. Binnen ons team zijn er assistentes die op meerdere locaties werkzaamheden verrichten. Naast afwisseling in het werk leer je zo de verschillende aspecten van de locaties goed kennen. We willen als één organisatie functioneren en richten daar onze werkzaamheden op in. In al onze apotheken wordt gewerkt met Pharmacom (Nieuw) en met Track & Trace.

Al onze apotheken zijn als enige-ter-plaatse en hebben een prima samenwerking met de huisartsen, hun assistentes en met de andere lokale en regionale zorgverleners in de eerste en tweede lijn. Wij werken aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgerichtheid speerpunten zijn. De apotheken zijn allen HKZ gecertificeerd.

Wij bieden gevarieerd werk in een dynamisch bedrijf met leuke collega’s en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, scholing en specialisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken.

Functieomschrijving:

  • Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren, advies en voorlichting geven bij het ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen.
  • Jouw up-to-date geneesmiddelenkennis en cliëntgerichte houding is daarbij erg belangrijk voor het opbouwen van een goede patiëntrelatie.
  • Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg.
  • Verder draag je zorg voor de dagelijkse afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol.

Ben je geïnteresseerd, beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je flexibel, een harde werker en klantvriendelijk?
Solliciteer direct via Het Apotheekloket voorzien van je motivatiebrief en cv. 

Heb je vragen? Mail dan naar p.mast@apotheekmidfryslan.nl of bel 0566-622695 en vraag naar Peter Mast.

Service Apotheek Mid-Fryslân

Locatie

Oostergoostraat 53
9001 CH Grou
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Peter Mast

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

06-02-2020