Assistent(e)

Service apotheek Tongelre

Dienstverband

Parttime

Locatie

Eindhoven

Apothekersassistent(e) voor Apotheek Tongelre gezocht! 

Functieomschrijving
Heb je een diploma apothekersassistent? Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige functie als apothekersassistent(e) voor 24 – 40 uur per week? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?
Als apothekersassistent(e) vind je het een uitdaging om klanten deskundig te helpen en adviseren en kun je goed samenwerken, zowel in het apotheekteam als met andere zorgverleners. Je hebt een diploma apothekersassistent en bent communicatief vaardig. Jouw farmacotherapeutische kennis en zelfstandige en nauwkeurige werkwijze komen je goed van pas in onze apotheek. We zorgen er natuurlijk voor dat je de mogelijkheid krijgt om goed ingewerkt te raken. Ervaring met Apro is een pré.

Wat levert het op?
Werken bij onze apotheek is kiezen voor een afwisselende, verantwoordelijke baan in een moderne werkomgeving met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden een uitstekende werksfeer, prima arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden.

Service Apotheken Eindhoven is een samenwerkingsverband van 5 apotheken en 1 servicepunt in Eindhoven. De apotheken zijn centraal gelegen en liggen allemaal in de buurt van busverbindingen. Goede zorg en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.
Service Apotheek Tongelre bestaat uit een beherend apotheker en 7 enthousiaste apothekersassistentes.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Vragen? Mail naar: dorinewillemse@ezorg.nl
                                                                      

Locatie

Ceramlaan 12
5641GD Eindhoven
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Dorine Willemse

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

03-03-2022