Assistent(e)

Service apotheek Trudoplein Eindhoven

Dienstverband

Parttime

Locatie

Eindhoven

Apothekersassitente Service Apotheek Trudoplein Eindhoven (24 uur)

Heb je je diploma apothekersassistent gehaald? Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige functie als apothekersassistent(e) voor 24 uur? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou? Als apothekersassistent(e) vind je het een uitdaging om klanten deskundig te helpen en adviseren en kun je goed samenwerken, zowel in het apotheekteam als met andere zorgverleners. Je hebt een diploma apothekersassistent en bent communicatief vaardig. Jouw farmacotherapeutische kennis, zelfstandige en nauwkeurige werkwijze komen je goed van pas in onze apotheek. We zorgen er natuurlijk voor dat je de mogelijkheid krijgt om goed ingewerkt te raken. Ervaring met Mira is een pré.

Wat levert het op? Werken bij onze apotheek is kiezen voor een afwisselende, verantwoordelijke baan in een moderne werkomgeving met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden een uitstekende werksfeer, prima arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden.

Service Apotheken Eindhoven is een samenwerkingsverband van vijf apotheken en één uitgiftepunt in Eindhoven. De apotheken zijn centraal gelegen en liggen allemaal in de buurt van busverbindingen. Goede zorg en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Service Apotheek Trudoplein bestaat uit 8 enthousiaste apothekersassistentes, 1 farmaceutische hulp en 1 apotheker. Ben jij de collega die wij zoeken, solliciteer dan bij Service Apotheek Trudoplein! Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

 

 

Service apotheek Trudoplein Eindhoven

Locatie

Strijpsestraat 192
5616 GW Eindhoven
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Dorine Willemse

Plaatsingsdatum

31-10-2019