Assistent(e)

Service Apotheek Veen

Dienstverband

Parttime

Locatie

Hoofddorp

Wegens vertrek van een van onze collega's is er plek voor een: assistent-drogist voor 24-32 uur per week.

Ben jij op zoek naar een leuke en verantwoordelijke baan? Waarin je te maken krijgt met een breed assortiment van producten op het gebied van gezondheid en welzijn? En wil je niet alleen bezig zijn met parfums en cosmetica maar vooral zelfproducten waarover je adviezen geeft aan de klant? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Jouw werkzaamheden

Als gediplomeerd assistent-drogist help jij de klanten in onze apotheek met hun gezondheidsklachten. Je adviseert en zorgt dat je klanten met een goed gevoel en een passend product de deur uitgaan. Of het nou gaat om cosmetica, parfums, mondverzorging, haarverzorging of geneesmiddelen. Jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Je bent dan ook nooit uitgeleerd!

Wil je werken in een combinatie van apotheek en drogisterij? Jouw werk als assistent-drogist is heel bijzonder omdat de drogisterij is gecombineerd met een apotheek.

Vind je het leuk om met klanten om te gaan? Ben je op zoek naar afwisseling? Weet je van aanpakken en wil je echt iets met je vakkennis doen? Dan heeft deze branche jou veel te bieden, ook op langere termijn.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent gediplomeerd assistent-drogist.
  • Je hebt een mbo-diploma.
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten.
  • Je bent in de apotheek/drogist aanwezig en adviseert klanten over beauty, gezondheidsproducten en zelfzorgmiddelen.

Je komt te werken in een team van apothekersassistenten, medewerkers en apothekers. Naast de werkzaamheden als assistent-drogist, kunen we je ook inzetten op andere logistieke werkzaamheden.

Interesse?

Solliciteer direct via Het Apotheekloket.

Vragen?

Mail naar xverschuren@apotheekveen.nl of bel naar 06 51 38 66 82.

Locatie

Raadhuisplein 304
2132 TZ Hoofddorp
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Xavier Verschuren

Plaatsingsdatum

14-09-2021