Assistent(e)

Service Apotheek/DA Drogisterij Boogaard

Dienstverband

Parttime

Locatie

Uithoorn

Service Apotheek/ DA-drogisterij Boogaard zoekt een gediplomeerde apothekersassistent(e) voor 3 dagen (ongeveer 24 uur) per week.

Wat zoeken we?
Als apothekersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van de patiënt voor onze apotheek. Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.
Ben je flexibel? Kun je goed in teamverband werken? Sta je voor de zorg en service voor de patiënt? Zo ja, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? 
Service Apotheek Boogaard is een middel grote zelfstandige dorpsapotheek die aangesloten is bij de Service apotheek Formule. De apotheek zit samen in 1 ruimte met een DA-drogist en is gevestigd in het winkelcentrum Amstelplein te Uithoorn. Het team bestaat uit 1 apotheker, 12 assistentes, 1 bezorger en 3 apotheek hulpen. Het is een drukke apotheek waar, door de combinatie met de drogist, het contact met de klant laagdrempelig is. Wij werken goed samen met de andere apotheken, huisartsen en fysiotherapeuten in de regio. Samen met deze disciplines vormen wij de eerstelijns zorg organisatie ‘Samenwerking Eerstelijns Zorg Uithoorn (SEZU)’ om in de vertrouwde omgeving van de patient kwalitatief betere eerstelijnszorg te bieden.

Wat bieden wij? 
Wij bieden een leuk team waarin ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Je werkt in een dienstverband van ongeveer 24 uur per week. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast diensverband.

Solliciteren? 
Dat kan direct via Het Apotheekloket! 

Tot ziens in onze apotheek! 

Locatie

Amstelplein 27
1421SB Uithoorn
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Pieter Boogaard

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

24-02-2022