Assistent(e)

Stadsapotheek BV

Dienstverband

Parttime

Locatie

Venlo

Enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistente gezocht

De Stadsapotheek in het centrum van Venlo zoekt per direct een gemotiveerde assistente om ons team  te komen versterken. Wij zoeken iemand voor 16-24 uur in de week, de uren en dagen zijn te bespreken.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog op kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn en met je persoonlijke, heldere advies en uitleg over medicijnen en zelfzorgmiddelen, help je de klanten graag.

Wat bieden wij jou?

De Stadsapotheek is een Service Apotheek met een groot sortiment aan zelfzorg- en verzorgingsmiddelen. Door de ligging in het centrum van Venlo zien wij ook veel Duitse klanten, enige kennis van de Duitse taal is daarom een pré. Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant. Je werkt samen met 1 apotheker, 6 apothekersassistentes, 7 drogisterijmedewerkers en een ondersteunend medewerker. Je hebt afwisselende werkzaamheden, van aanschrijven en klaar maken van recepten tot advies van zelfzorgmiddelen. Het team is betrokken en hecht, dat maakt het gezellig.

De arbeidsvoorwaarden van de CAO apotheken zijn van toepassing.

Meer weten?

Bel met de apotheker Christiane Schüller tel: 077-3512570 of stuur een mail naar stadsapotheekvenlo@ezorg.nl.

Solliciteren?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar Christiane Schüller via stadsapotheekvenlo@ezorg.nl

Locatie

Mgr. Nolensplein 26
5911GE Venlo
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Christiane Schüller

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

14-02-2023