Assistent(e)

Zuider Apotheek Leiden

Dienstverband

Parttime

Locatie

Leiden

Wij zoeken een enthousiaste assistente die staat voor Zorg met een hoofdletter! Heb je net je diploma gehaald of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is deze baan, voor 24-36 uur, in onze moderne, dynamische apotheek iets voor jou!

De Zuider Apotheek is gevestigd aan de rand van het centrum van Leiden. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar er is ook parkeergelegenheid. 

Vanwege zwangerschap van een collega èn omdat we ons team willen uitbreiden zoeken we een gedreven assistent(e) die partime (minimaal 24 uur) of fulltime (36 uur) bij ons wil komen werken. Zoals gebruikelijk krijg je eerst een tijdelijk contract, maar indien de klik er is, willen we je in de toekomst een vast contract aanbieden.

In de apotheek proberen we iedere cliënt naar tevredenheid te helpen, we zijn immers niet voor niets een Service Apotheek. Ons motto is: behandel een cliënt alsof het je vader/moeder/opa/oma is. We streven ernaar dat, ondanks de drukte die een wat grotere apotheek met zich meebrengt, iedereen (zowel de cliënt als wijzelf) met een tevreden gevoel naar huis gaat. 

Door de goede samenwerking met de ander zorgverleners in ons gezondheidscentrum en in de wijk, is er gemakkelijk, laagdrempelig overleg te voeren. We weten wat we aan elkaar hebben en dat we elkaar nodig hebben. Dit zorgt voor een snelle, effectieve afhandeling van bijvoorbeeld vragen over een recept.

In de apotheek werken we met CGM-Mira, een makkelijk aan te leren computersysteem dat gekoppeld is met diverse toedienregistratiesystemen voor de thuiszorg, met het artsenlab en natuurlijk ook met ons zeer gebruiksvriendelijke Pharmatool-track & trace en kluissysteem. We werken met 12 assistentes, 3 apothekers en een bezorger om van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur cliënten van zorg te kunnen voorzien. In het weekend en op feestdagen is de apotheek gesloten.

Al onze assistentes is zo goed als all-round. Dat betekent dat bijna iedereen baxters doet, herhaalmodule kan en alle overige werkzaamheden (uitvullen, balie, buffertyp, bestelling, etc.) gezamelijk volgens het rooster uitvoert. Dat vragen we ook van jou. Natuurlijk zal niet alles gelijk even duidelijk zijn en zul je hier en daar wat nascholing in moeten volgen. Via CGM-Mira zijn cursussen te volgen om de basis van alle voorkomende werkzaamheden onder de knie te krijgen. Natuurlijk blijft daarna het oefenen/doen de beste leerschool. Daar is in de apotheek voldoende mogelijkheid voor en alle collega's zijn graag bereid je een en ander uit te leggen. We vragen dus iemand die zich allround in wil zetten en zich, indien nodig, bij wil laten scholen. Het bijhouden van je vakkennis vinden we erg belangrijk. Om deze kennis op niveau te houden, zijn via Service Apotheek veel cursussen te volgen. We vragen je dan ook om je in te schrijven bij Kabiz, mocht je dat nog niet gedaan hebben, om op deze manier kennis zichtbaar op peil te houden.

Wat ons beteft mag je zo spoedig mogelijk bij ons beginnen. We bieden een salaris aan volgens de CAO-Apotheken. Ook je rechten, plichten en -niet onbelangrijk- je vakantieuren staan hierin vermeld. 

Mocht je belangstelling hebben voor deze vacature, dan kun je contact opnemen met Debby Toornvliet en/of Agnes Breteler, apothekers. Je kunt je CV en brief sturen naar ahmbreteler@ezorg.nl. Onze apotheek is via internet te vinden op www.serviceapotheek/zuiderleiden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 071-5123553. We hopen op snelle reacties, zodat we misschien al voor augustus een nadere kennismaking in kunnen plannen. 

 

Locatie

Lammenschansweg 15b
2313DH Leiden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Agnes Breteler

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-06-2023