Beherend apotheker

Apotheek Beatrixplantsoen

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zandvoort

Voor onze apotheek in Zandvoort zijn we op zoek naar een beherend apotheker (minimaal 4 dagen per week) om vanaf 1 augustus ons team te komen versterken.

Service Apotheek Beatrixplantsoen is een ruime, moderne apotheek in Zandvoort aan Zee. De apotheek bevindt zich op een plein naast een grote huisartsenpraktijk. De lijnen met o.a. de huisartsen, praktijkondersteuners en thuiszorg zijn kort, waardoor de klant snel en goed geholpen kan worden. We zijn een zelfstandige, HKZ-gecertificeerde apotheek aangesloten bij de Service Apotheek formule. Het team is enthousiast en positief ingesteld en bestaat uit 6 apothekersassistentes, 3 algemeen ondersteunend medewerkers en 3 bezorgers.

In Service Apotheek Beatrixplantsoen is de dienstverlening vorm gegeven vanuit het perspectief van de klant. De klant staat centraal. Een gastvrije en proactieve houding is hierbij gewenst. In de apotheek wordt o.a. gewerkt met Pharmacom Nieuw, Smartfilling, Smarttracking (track&trace), Qmanager (nummersysteem), Mosavizion, Equse en NControl. Alle huisartsen en apotheken in Zandvoort zijn aan hetzelfde Pharmacom/Medicom-cluster gekoppeld, zodat we veel informatie delen en inzicht hebben in diverse medische (lab)gegevens.

De apotheek is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het treinstation en de bushaltes. Met de auto kun je goed en gratis parkeren.

We hebben geen avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega, die graag met patientenzorg bezig is en op een enthousiaste manier het beste uit het team kan halen. Je bent in staat om prettig samen te werken met andere zorgverleners en het apotheekteam. Je hebt een proactieve werkhouding, bent flexibel en hebt oog voor verbetering en kwaliteit. Voor deze beherende functie houd je je bezig met farmaceutische patientenzorg, bedrijfsvoering, medicatiereviews, coaching en begeleiding team, medicatiebewaking en medische begeleiding van patienten en andere zorgverleners en innovatie.

Heb je interesse in deze functie, dan nodig ik je namens ons team uit om te solliciteren! Je kunt je cv en motivatie opsturen naar (bij voorkeur per e-mail):

Service Apotheek Beatrixplantsoen, Beatrixplantsoen 1C, 2042 PW Zandvoort. Telefoon 023-5713073. E-mail: info@apotheekbeatrixplantsoen.nl t.a.v. mevrouw C. Hoonhout.

Apotheek Beatrixplantsoen

Locatie

Beatrixplantsoen 1C
2042 PW Zandvoort
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Cindy Hoonhout

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-05-2020