Beherend apotheker

Apotheek Koeweide

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Aalten

Apotheek Koeweide is een goed geoutilleerde en moderne dorpsapotheek met een zeer ervaren en zelfstandig apotheekteam. Ons motto luidt “persoonlijke aandacht voor de gezondheid”. Ons apotheekteam probeert altijd net een stapje verder te gaan qua dienstverlening. Dat wordt zeer gewaardeerd; onze klanten belonen onze inzet dan ook met een hoge klanttevredenheidsscore en diverse positieve reacties op Zorgkaart Nederland.

Vanwege de aanstaande pensionering van de beherend apotheker zoeken wij een collega om het enthousiaste team van onze apotheek te versterken.

Functieomschrijving

In de functie van beherend apotheker ben je samen met de apotheker-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de apotheek. Je takenpakket omvat onder andere:

  • Receptcontrole;
  • Personeelsbeleid;
  • Begeleiding assistentes;
  • Patiëntenreviews, mfb’s, FTO;
  • Het initiëren en begeleiden van projecten;
  • Oplossen van diverse vraagstukken;
  • Financiële administratie (optioneel);
  • Achterwachtdienst

Voordelen

De apotheek heeft een formeel samenwerkingsverband met een aantal apotheken in de Achterhoek. Binnen deze samenwerking kunnen we veel kennis en ervaring bundelen. Dat biedt de mogelijkheid om je binnen ons samenwerkingsverband te focussen op deelgebieden waar jij meer affiniteit mee hebt.

Apotheek Koeweide levert ook de farmaceutische zorg aan een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit biedt variatie in je werkzaamheden en schept de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor de zorg van deze cliëntengroep.

In overleg zoeken we naar een voor jou plezierig evenwicht tussen “meedraaien op de werkvloer” en het werken aan diverse zorgprojecten binnen ons samenwerkingsverband.

Eisen

Je bent afgestudeerd apotheker, geregistreerd als specialist openbaar apotheker met een geldige BIG-registratie. Je bent ambitieus, klantgericht en communicatief vaardig. Ervaring met Pharmacom is een pré.

Solliciteren kan direct via Het Apotheekloket! 

Locatie

Koeweide 4
7121ej Aalten
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

A. Karbor / M. Kothuis

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

11-02-2021