Beherend apotheker

Apotheek Plein Oost

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Ridderkerk

Beherend Apotheker 4 – 5 dagen per week voor Apotheek Plein Oost

Apotheek Carnisselande, Plein Oost en Portland zijn samenwerkende zelfstandige Service Apotheken gevestigd in de randgemeente van Rotterdam. Onderling wordt intensief samengewerkt en waar mogelijk gezamenlijk aan beleid en uitvoering gewerkt. Er is goed en intensief contact met de huisartsen.

Twee van de drie apotheken beschikken over een robot. Veel processen zijn geautomatiseerd. Er wordt gebruik gemaakt van het AIS Pharmacom, track en trace en wachttijden management. Alle apotheken zijn HKZ- gecertificeerd en kennen een gezamenlijk kwaliteitssysteem. In Apotheek Carnisselande worden bereidingen en steriele bereidingen op maat verzorgd. Er werken vijf apothekers (circa 4 FTE) en een farmaceutisch manager.

Wat zoeken we? 
We streven naar een zo goed mogelijke farmaceutische dienstverlening en zetten ons met hart en hoofd in om onze cliënten deskundig, vriendelijk en snel van dienst te kunnen zijn. Voor Apotheek Plein Oost, een gezellige middelgrote dorpsapotheek, zijn wij op zoek naar een beherend apotheker, om kwaliteit en zorg optimaal te kunnen blijven borgen.

Wat wordt er van je verwacht? 
Als apotheker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de apotheek, het uitvoeren van FPZ,  medicatie reviews en voorbereiden en houden van fto’s. Je bent onderdeel van het MT, waar we gezamenlijk kijken naar beleid en doelstellingen. Eigen initiatief en inbreng wordt gewaardeerd.

Wij kijken uit naar een spontane en enthousiaste collega met initiatief en aandacht voor zorg en medewerkers. Die zelfstandig kan werken en houdt van open communicatie. Ben je geregistreerd als openbaar apotheker en toe aan een volgende stap?

Ben jij die apotheker die vol energie aan de slag wil om samen met je collega’s te zorgen voor een goede farmaceutische dienstverlening? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Solliciteer direct via Het Apotheekloket! Voorzien van je CV en motivatiebrief. 

Heb je vragen over de vacature? Mail naar: jochem@apotheekcarnisselande.nl of bel 0180-699600.

Apotheek Plein Oost

Locatie

Jacob Catsstraat 7 7
2985 BE Ridderkerk
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Jochem Schieven

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-12-2019