Beherend apotheker

Service Apotheek Groenveld

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Venlo

Beherend apotheker  (24-40 uur) in vrijgevestigde Service Apotheek Groenveld te Venlo.

 

Ben jij die klantgerichte apotheker, die zich met hart en ziel wil inzetten voor uitstekende farmaceutische zorg in het centrum van Venlo?  

 

Service Apotheek Groenveld is een grote, moderne stadsapotheek in Venlo. Het is een HKZ-gecertificeerde,  volledig digitaal georganiseerde apotheek, met een team van 12 ervaren apothekersassistenten. De apotheek is gevestigd op een gezondheidsplein, waar zorgprofessionals uit de eerste lijn hun krachten bundelen. De apotheek is gelegen op loopafstand van het centraal station.  

In jouw rol als beherend apotheker ben je samen met het team verantwoordelijk voor alle aspecten van de kwaliteit van de geleverde farmaceutische zorg. Je bent een aanspreekpunt voor zowel de zorgverleners als de patiënten. Je levert een essentiële bijdrage aan een gezonde bedrijfsvoering en bent kartrekker voor het realiseren van een veilige en prettige werksfeer voor het gehele team.

 

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding farmacie en een vervolgopleiding tot openbaar apotheker. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. We zoeken naar een collega voor 24-40 uur per week. Je bent enthousiast, durft je rol te pakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met als doel een langdurige samenwerking aan te gaan. De uren kunnen in overleg ingevuld worden, waarbij hybride werken tot de mogelijkheden behoort. Salariëring is conform CAO.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Of neem contact op met dhr. Luc Hinskens (06-22928957) of dhr. Jack Wolters (06-21805948) of per mail: apotheek.brouns@planet.nl

Locatie

Prinsenstraat 6
5913ST Venlo
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Luc Hinskens

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-03-2022