Beherend apotheker

Service Apotheek Harmelen

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Harmelen

Service Apotheek Harmelen zoekt per 1 juli 2023 een beherend apotheker

De apotheek is gelegen in het centrum van Harmelen en is goed bereikbaar met auto of het openbaar vervoer.

De apotheek is een zelfstandige apotheek binnen een groep van 7 apotheken. De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bijvoorbeeld in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Verder wordt de beherend apotheker ontzorgd op gebied van contractering, administratie en personeelsbeleid.

De apotheek heeft APRO als AIS en maakt gebruik van de diensten van Ncontrol en Service apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van Centralfilling en het track/trace systeem van APRO. Verder wordt gebruik gemaakt van een afhaalkluis. De genoemde maatregelen hebben geresulteerd in een efficiënte organisatie. De apotheek is HKZ gecertificeerd, via multisite certificering gefaciliteerd en ondersteund door de kwaliteitsafdeling van Service Apotheek.

Het team bestaat 5 assistentes (allen KABIZ geregistreerd), 2 medewerkers en 4 bezorgers. Het zijn allen zeer gemotiveerde medewerkers. Er is een prettige collegiale samenwerking via korte lijnen met plaatselijke de huisartsen en zorginstellingen.

 

We zoeken

Een collega met enkele jaren ervaring in de openbare apotheek. Deze ervaring mag ook als 2e apotheker zijn opgedaan. Een registratie in register specialist openbaar apotheker is een vereiste. Goede leidinggevende capaciteiten moeten aanwezig zijn. U bent onderdeel van het apotheekteam en een aanspreekpunt voor de patiënt. U stelt de zorg voor de patiënt centraal in de organisatie.

Inhoud functie

  • Leiding geven aan het apotheekteam
  • Actieve deelname aan overleg met ketenpartners, bv FTO en thuiszorg
  • Actieve bijdrage leveren aan regionaal samenwerkingsverband
  • Het afhandelen van MFB’s en medicatie reviews
  • Verder uitbreiden herhaalservice
  • Onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem.
  • Behouden en verhogen klanttevredenheid en farmaceutische patiëntenzorg
  • Opzetten en vorm geven aan diverse modules van Service apotheek

 

Arbeidsvoorwaarden 

We bieden een uitdagende baan in een gestructureerde organisatie. Het 1e contract heeft een looptijd van 6 maanden. Het doel is uiteraard om tot een langdurige samenwerking te komen, waarin u zich volledig binnen het bedrijf kan ontwikkelen en ontplooien. Een goed opleidingsplan en uw persoonlijke ontwikkeling staan hierin centraal. Uiteraard is de salariëring concurrerend

 

Geïnteresseerd?

Uw interesse kunt u kenbaar maken bij Roelof-Jan Gores en/of Mariska Groenendijk. We vragen u uw CV en motivatiebrief te mailen naar rj@alpha-apotheek.nl en m.bos@alpha-apotheek.nl . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

 

Adres gevens:

Service apotheek Harmelen

Ambachtsheerelaan 3

3481 GJ Harmelen

 

 

Locatie

Ambachtsheerelaan 3
3481GJ Harmelen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Plaatsingsdatum

05-05-2023