Beherend apotheker

Service Apotheek Heer

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Maastricht

Service Apotheek Heer is aangesloten bij de formule Service Apotheek en bestaat uit drie locaties. Deze variëren van reguliere apotheek tot distributieapotheek. Service Apotheek is een formule voor zelfstandige apothekers die meer willen dan alleen maar medicijnen leveren. Service Apotheek Heer verbindt het leveren van medicijnen aan het verlenen van zorg en service en gaat hierbij verder dan de reguliere apotheek. Voor onze Service Apotheek Straver Distributie zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en professionele kandidaat voor onderstaande functie.

Toezichthoudend Apotheker voor 32 tot 38 uur per week

In deze functie verleen je hoogwaardige farmaceutische zorg en houd je toezicht op het naleven van de geldende regels, wetgeving en procedures. Je onderhoudt contacten met cliënten, artsen en andere ketenpartners. Je geeft voorlichting, advies, en voert medicatiereviews uit en borgt op deze manier de kwaliteit. In deze functie ben je tevens bezig met het verder ontwikkelen van de organisatie en het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde wetenschappelijke opleiding farmacie. Je beschikt over goede leidinggevende en coachende capaciteiten en bent in staat collega’s mee te nemen in de kwaliteitsslag die gemaakt moet worden. Naast mondelinge vaardigheden is een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid noodzakelijk in deze functie. Je bent een gedreven en flexibel ingestelde collega die pro-actief handelt en resultaatgericht werkt. Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving is noodzakelijk in deze functie.

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving, met marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris op basis van jouw werkervaring en opleiding.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je schriftelijke reactie met CV sturen naar apotheekheer@ezorg.nl of bel Roger Jadoul (HR adviseur)via 06-15967416.

Locatie

Einsteinstraat 34A01
6227 BZ Maastricht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Roger Jadoul

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

01-04-2022