Beherend apotheker

Service Apotheek Schenkel

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Capelle aan den IJssel

Apotheek Schenkel is een zelfstandige en moderne apotheek. De apotheek is gevestigd op een gezondheidsplein, naast het IJsselland ziekenhuis te Capelle aan den IJssel. De apotheek werkt goed samen met de huisartsenpraktijken, tandartsen praktijk, fysiotherapie en nog andere disciplines. Er wordt alle ruimte geboden voor zelfstandig functioneren op gebied van zorginhoudelijke taken (reviews, fto, etc.) en farmaceutisch beleid (bewaken, controleren en ter hand stellen van medicatie, advies, etc.).

Het apotheek team bestaat uit een ervaren team van assistenten, tweede apotheker en een beherende apotheker. Het team kan zelfstandig werken en heeft zorg voor de patiënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd. We werken met Pharmacom en Track en trace (Recept Locatie). 

Apotheek Schenkel is op zoek naar een betrokken, initiatiefrijke en allround openbaar apotheker specialist of tweede apotheker die de opleiding tot specialist in de openbare farmacie wil gaan volgen. De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week. Jouw focus zal, samen met het team, liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten. Je onderhoudt contacten met cliënten aan de balie en met zorgprofessionals. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

Lijkt het je leuk een uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer voor bij voorkeur 4 tot 5 dagen per week aan te gaan?

In het geval van de tweede apotheker bieden wij een opleidingsplaats tot registratie (ApIos).

Wil je direct solliciteren? Dat kan via Het Apotheekloket! 

Vragen? Neem contact op met R. Shaikhani-Lafta (apotheker-eigenaar) via 010-4584959 of via info@apotheekschenkel.nl

Locatie

Stellingmolen 12
2906SH Capelle aan den IJssel
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Rima Shaikhani-Lafta

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-01-2022