Beherend apotheker

Service Apotheek Sumatra

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Voor onze apotheek in Amsterdam zijn we op zoek naar een beherend apotheker (minimaal 4 dagen per week) om vanaf 1 april ons team te komen versterken.

Service Apotheek Sumatra is een stadsapotheek in Amsterdam Oost. De lijnen met o.a. de huisartsen, praktijkondersteuners en thuiszorg zijn kort, waardoor de klant snel en goed geholpen kan worden. We zijn een zelfstandige, HKZ-gecertificeerde apotheek aangesloten bij de Service Apotheek formule. Het team is enthousiast en positief ingesteld en bestaat uit 2 apothekers, 10 apothekersassistentes, 2 BBL-ers, 1 algemeen ondersteunend medewerker en 1 bezorger.

In Service Apotheek Sumatra staat de kwaliteit van dienstverlening voorop, de klant staat hierbij centraal. Een proactieve houding is hierbij gewenst. In de apotheek wordt o.a. gewerkt met Pharmacom Nieuw, Smartfilling, Loxis (track&trace), Qmanager (nummersysteem), Mosavizion, Equse en NControl.
De apotheek is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het treinstation Amsterdam Muiderpoort en diverse tram/bushaltes. Met de auto kun je goed parkeren.
We hebben geen avond-, nacht- en weekenddiensten.

Voor vragen kan je mailen naar e-mailadres annelies@sumatraapotheek.nl of bellen telefoonnummer 06-53614719

Interesse; solliciteer dan direct!

Locatie

Sumatrastraat 92
1094NJ Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Annelies Rijksen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

07-02-2023