Beherend apotheker

Service Apotheek Tarwezigt

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Ben jij een ondernemende apotheker die het leuk vindt een team tot een hoger niveau te tillen? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Als beherend apotheker van Service Apotheek Tarwezigt (32-36 uur) ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Ons team bestaat uit 12 assistenten en 3 medewerkers, verdeeld over 2 locaties. Naast het personeelsmanagement ben je verantwoordelijk voor de declaraties, het voorraadbeheer, het optimaliseren van werkprocessen, ontwikkelen van zorgprojecten, het houden van medicatiereviews en FTO’s en het continu verbeteren van de kwaliteit van het team. We zoeken dus een echte all-round apotheker!

Over de apotheken

Service Apotheek Tarwezigt is een gemiddelde apotheek in een gezondheidscentrum en centraal gelegen in de oude multiculturele wijk Tarwewijk. In het gezondheidscentrum bevinden zich nog twee huisartsen, fysiotherapie en een tandartspraktijk.

Op 5 minuten afstand van Tarwezigt bevindt zich een tweede vestiging: Service Apotheek Zuidplein. Dit is een kleine apotheek, gelegen in Verzamelgebouw Zuidplein, samen met huisartsen en een abortuskliniek.

Een aantal processen geschiedt op één locatie. Zo heeft Service Apotheek Tarwezigt de beschikking over een 24-uurs afhaalautomaat. Ook het verwerken van baxters vindt hier plaats. Service Apotheek Zuidplein houdt zich bezig met Smart Filling en Herhaalservice.

Om het team all-round te maken, rouleren de assistenten over beide locaties.

Als apotheker werk je niet alleen samen met je collega van Zuidplein, maar ook met de apothekers en kwaliteitsfunctionaris van Service Apotheek Pendrecht. Alle drie de apotheken zijn multi-site HKZ gecertificeerd.

In de apotheken wordt gewerkt met Pharmacom. De artsen en apotheken in de regio zijn aan hetzelfde Pharmacom/Medicom-cluster gekoppeld, waardoor gegevens optimaal worden uitgewisseld. De samenwerking met de diverse zorgverleners is collegiaal en laagdrempelig.

Welke kwaliteiten zoeken wij?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de openbare farmacie.
  • Specialisatie tot openbaar apotheker afgerond.
  • Leidinggevende capaciteiten.
  • Open en directe communicatie.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Proactief.
  • Daadkrachtig.
  • Klantgericht.
  • Flexibel.
  • Ervaring met Pharmacom is een pre.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan ben je van harte uitgenodigd te solliciteren!
Dat kan direct via Het Apotheekloket. 

Vragen? Mail naar: Mariëlla de Rooij-Duran derooijduran@apotheektarwezigt.nl 

Locatie

Mijnsherenplein 14
3081 CN Rotterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mariƫlla de Rooij-Duran

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-09-2021