Beherend apotheker

Apotheek Apeldoorn-Zuid

Dienstverband

Parttime

Locatie

Apeldoorn

Vind jij het fijn om in een knusse kleine apotheek te werken, waar de wijkbewoners binnen komen voor een praatje? dan ben je in Apotheek Apeldoorn-Zuid op je plek.

Je geeft leiding aan een klein team enthousiaste assistentes. Binnen het apothekersteam krijg je alle ruimte om je op verschillende vlakken te ontplooien: het gebied van medicatiebegeleiding en consultvoering, logistiek of kwaliteitsmanagement.

Wie zoeken we?

Voor deze beherende functie verwachten wij dat de combinatie van ondernemerschap en zorgverlening jou goed past. Je hebt een opleiding tot openbaar apotheker specialist afgerond en een actieve BIG-registratie. Je bent een teamplayer, communicatief vaardig en mensgericht.

Wat hebben we te bieden?
Wij bieden een hecht team met veel werkgenot! Je krijgt de vrijheid en ruimte om in ons apothekersteam je professie en je persoonlijkheid te kunnen ontwikkelen. Bij ons staat de mens centraal en niet de regels!

  • Salaris conform CAO apothekers in dienstverband
  • Collectieve verzekeringen
  • KNMP lidmaatschap vergoeding
  • Pensioenregeling SPOA

Spreekt deze functie jou aan? Neem contact op met Sue Kroon-Chadli via sue@apotheekdegaarde.nl of via 06-16922011 of stuur je CV via de mail.

Locatie

Schubertlaan 2
7333CV Apeldoorn
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

S. Kroon-Chadli

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-10-2023