Beherend apotheker

Apotheek De Beemd

Dienstverband

Parttime

Locatie

Wateringen

Service apotheek de Beemd zoekt per 1 december 2023 een apotheker

Service apotheek de Beemd is gevestigd in een prachtig gezondheidscentrum in het centrum van Wateringen. Het pand is licht en ruim van opzet en faciliteert een efficiënte werkwijze. De apotheek is goed bereikbaar met auto of het openbaar vervoer.

De apotheek is een zelfstandige apotheek binnen een groep van 7 apotheken. De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bijvoorbeeld in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Verder wordt de beherend apotheker ontzorgd op gebied van contractering, administratie en personeelsbeleid.

De apotheek heeft APRO als AIS en maakt gebruik van de diensten van Ncontrol en Service apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van centralfilling en het track/trace systeem van APRO. Verder wordt gebruik gemaakt van een afhaalkluis. De genoemde maatregelen hebben geresulteerd in een efficiënte organisatie. De apotheek is HKZ gecertificeerd, via multisite certificering gefaciliteerd en ondersteund door de kwaliteitsafdeling van Service Apotheek.

Het team bestaat 1 farmaceutisch consulent, 5 assistentes en 2 medewerkers. Het zijn allen zeer gemotiveerde medewerkers. Er is een prettige collegiale samenwerking via korte lijnen met plaatselijke huisartsen en zorginstellingen.

We zoeken

Een collega met enkele jaren ervaring in de openbare apotheek voor +/-32 uur per week. Deze ervaring mag ook als 2e apotheker zijn opgedaan. De voorkeur gaat uit naar een beherend apotheker. Een functie als tweede apotheker eventueel met de specialisatie opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. U bent onderdeel van het apotheekteam en een aanspreekpunt voor de patiënt. U stelt de zorg voor de patiënt centraal in de organisatie. Ervaring met APRO is geen vereiste.

Inhoud functie

  • Leiding geven aan het apotheekteam
  • Actieve deelname aan overleg met ketenpartners, bv FTO en thuiszorg
  • Het afhandelen van MFB’s en medicatie reviews
  • Onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem.
  • Behouden en verhogen klanttevredenheid en farmaceutische patiëntenzorg
  • Opzetten en vorm geven aan diverse modules en digitale zorg van Service apotheek
  • Waarnemen voor collega apotheker en oplossen van diverse vraagstukken

 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een uitdagende baan in een gestructureerde organisatie. Het 1e contract heeft een looptijd van 6 maanden. Het doel is uiteraard om tot een langdurige samenwerking te komen, waarin u zich volledig binnen het bedrijf kan ontwikkelen en ontplooien. Een goed opleidingsplan en uw persoonlijke ontwikkeling staan hierin centraal. Uiteraard is de salariëring concurrerend

Geïnteresseerd?

Uw interesse kunt u kenbaar maken bij Roelof-Jan Gores en/of Mariska Groenendijk. We vragen u uw CV en motivatiebrief te mailen naar rj@alpha-apotheek.nl en m.bos@alpha-apotheek.nl . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Locatie

Beemd 5
2291VZ Wateringen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

16-10-2023