Beherend apotheker

Apotheek de Gaarde b.v.

Dienstverband

Parttime

Locatie

Apeldoorn

Ben jij een apotheker die graag de patiënt centraal zet? Krijg jij energie van het begeleiden van patiënten met hun medicatie? Zie je het als een uitdaging om zowel voor je collega’s als patiënten in een levendige apotheek het verschil te maken? Vind je het fijn om een bijdrage te leveren aan goede farmaceutische zorg voor al onze patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je geeft leiding aan een enthousiaste en flexibele apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers, die bereid zijn mee te bewegen met de veranderingen die de huidige markt met zich meebrengt. Binnen dit team krijg je alle ruimte om je op verschillende vlakken te ontplooien: het gebied van medicatiebegeleiding en consultvoering en het verzorgen van de medicatierollen van patiënten in instellingen.

Wat hebben we te bieden?
Wij bieden een hecht team met veel werkgenot! Je krijgt de vrijheid en ruimte om in ons apothekersteam je professie en je persoonlijkheid te kunnen ontwikkelen. Bij ons staat de mens centraal en niet de regels!

  • Salaris conform CAO apothekers in dienstverband
  • Collectieve verzekeringen
  • KNMP lidmaatschap vergoeding
  • Pensioenregeling SPOA

Wie zoeken we?
Voor deze beherende functie verwachten wij dat de combinatie van ondernemerschap en zorgverlening jou goed past. Je hebt een opleiding tot openbaar apotheker specialist afgerond en een actieve BIG-registratie. Je bent een teamplayer, communicatief vaardig en mensgericht.

Spreekt deze functie jou aan? Neem contact op met Sue Kroon-Chadli via sue@apotheekdegaarde.nl of via 06-16922011 of stuur je CV via de mail.

Locatie

Waleweingaarde 2
7329 BD Apeldoorn
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

S. Kroon-Chadli

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-10-2023