Beherend apotheker

Apotheek Het Oude Land & Maasdijk

Dienstverband

Parttime

Locatie

's-Gravenzande

Gezocht: Enthousiaste beherend apotheker! (27u-38u)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker, die wil komen werken in onze apotheken in het Westland. Momenteel werken we met een leuk en stabiel team van 3 apothekers en 11 assistentes verdeeld over de twee vestigingen. De grootste vestiging is Service Apotheek Het Oude Land in ’s-Gravenzande, daarnaast is er in Maasdijk een kleinere apotheek gevestigd, Service Apotheek Maasdijk. Een van onze collega’s gaat ons, wegens een verhuizing, verlaten. Er is daarom een plekje vrij voor een apotheker.

We zijn op zoek naar een apotheker die het team kan ondersteunen op de werkvloer, maar ook affiniteit heeft met het verzorgen van FTO’s, het doen van medicatiebeoordelingen en het onderhouden van de contacten met de huisartsen en thuiszorg. In Apotheek Het Oude Land worden voor onze patiënten bovendien ook nog bereidingen gemaakt. Kortom een apotheker die het leuk vindt om zich bezig te houden met de inhoud van ons vak en graag zorg verleent.

Als je ons team komt versterken word je beherend apotheker van Apotheek Maasdijk, maar werk je ook veel in de grotere apotheek, Het Oude Land. Een van onze apotheker volgt de vervolgopleiding tot Openbaar Apotheker specialist, desgewenst kun je daar ook aan bijdragen.

Een eventueel contract zal in eerste instantie tijdelijk zijn en conform de CAO Apothekers in Loondienst.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Spreekt deze functie je aan, twijfel dan niet en neem contact op met Mw. Elaine Lie-Kwie – ten Berge, telefonisch: 0174-414105 of via mail:e.tenberge@apotheekhetoudeland.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Meer informatie

  • Salarisindicatie Conform CAO
  • Ingangsdatum dienstverband zo snel mogelijk
  • Looptijd dienstverband in eerste instantie voor bepaalde tijd
  • Opleidingsplaats? Nee
Locatie

Oudelandstraat 40
2691cg 's-Gravenzande
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mw. E.A.A.M. Lie-Kwie - ten Berge

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-04-2022