Bijbaan/vakantiebaan

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Parttime

Locatie

Veendam

Ben jij degene die onze apotheek logistiek tijdelijk komt versterken?

Voor onze Service Apotheek Sorghvliet zijn we op zoek naar een logistiek medewerker.

Wie zijn wij?

Apothekers Combinatie Veendam (afgekort ACV) is een apothekersgroep, die bestaat uit vijf Service Apotheken. Belangrijke waarden waar wij vanuit handelen zijn respect en persoonlijke betrokkenheid. De cliënt staat daarbij centraal. Wij werken aan kwaliteit en streven naar de best mogelijke zorgverlening. Continu willen wij onze dienstverlening voor onze cliënten verbeteren. De medewerkers maken ACV, door met inzet en plezier bij te dragen aan onze missie.

Wat ga je doen?

In de apotheek help je mee om de herhaalrecepten voor onze cliënten te verzamelen en klaar te maken. Je verwerkt bestellingen, ondersteunt bij voorraadbeheer, helpt de afhaalkluis te vullen en biedt ondersteuning bij het klaarmaken van medicatie.

Wie zoeken wij?

Heb jij een tussenjaar en wil je zinvol bezig zijn? Kun je zelfstandig en goed samenwerken en weet je van aanpakken? Ben je digitaal vaardig en werk je nauwgezet? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wat hebben wij jou te bieden?

ACV biedt je een fijne werkomgeving met prettige collega’s die voor elkaar klaar staan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao apotheken. We bieden je een jaarcontract voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur. Startdatum is z.s.m. en uiterlijk 1 september 2023.

Interesse?

Wanneer je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag uiterlijk 11 juni 2023 een korte motivatie en je CV, die je mag mailen naar jolly.ten.brinke@acveendam.nl.

‘ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren’

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

23-05-2023