Farmaceutisch consulent

Huizer apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Huizen

Functieomschrijving 16-36 uur farmakundige gezocht om ons team te versterken. Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistente en een diploma farmakunde.

Wat ga je doen? De Huizer apotheek is op zoek naar een farmakundige en er is mogelijkheid op een vaste baan. In de Huizer apotheek zoeken we ondersteuning voor onze 2 apothekers voor alle dagelijkse werkzaamheden en het onderhouden van het kwaliteitssysteem en nieuwe projecten. Daarnaast draai je ook mee met het team op de werkvloer.

Wie zijn wij? De Huizer apotheek is nog altijd zelfstandig en een apotheek met een ziel. We hebben een fantastisch en gezellig team. De Huizer apotheek is een van de grootste apotheken van het Gooi en gesitueerd in een gezondheidscentrum met 8 huisartsen en diverse disciplines. Ook zijn we een grote speler in de vitaminemarkt. De Huizer apotheek is een super moderne en optimaal georganiseerde apotheek gericht op de toekomst en het zo goed mogelijk farmaceutische service bieden aan patiënten. Tevens hebben we een open en flexibele visie. De samenwerking met de huisartsen is laagdrempelig en prettig. We werken in een Pharmacom/Medicom cluster. Tevens werken wij met SMART.

Wat neem je mee? Je bent in voor een uitdaging, flexibel en communicatievaardig. Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistente en een diploma farmakunde.

Wat bieden we jou? Onze apotheek is modern en up to date, het team bestaat uit ervaren assistentes en apotheekmedewerkers. De werksfeer is bijzonder goed en iedereen kent zijn taken. Je wordt ondersteund door onze apothekers en assistentes waar je mee samenwerkt en we bieden een gezellige en ideale werkomgeving.

Goed om te weten! We staan open voor nieuwe ideeën en adviezen om de apotheek nog beter te laten functioneren en patienten de best mogelijke farmaceutische zorg te bieden.

Contactgegevens Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han Siem Siem@huizerapotheek.nl of 0650204133

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Meer informatie

•      Salarisindicatie CAO

•      Ingangsdatum dienstverband in overleg

•      Looptijd dienstverband vooralsnog 1 jaar, mogelijkheid op vast

 

 

 

 

Locatie

Meentweg 33
1271PV Huizen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Han Siem

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

06-12-2022