Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Buijs

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

UTRECHT

Service Apotheek Buijs in Utrecht heeft plaats voor een (jonge) apotheker die zich verder wil ontwikkelen en/of oriënteren binnen de openbare farmacie en goed aansluiting kan vinden met ons enthousiaste apotheekteam.

Onze apotheek is een flexibele organisatie en biedt veel eigen verantwoordelijkheid. Graag vullen wij samen met je jouw (apothekers)werkzaamheden – waaronder de dagelijkse controles, overleg met voorschrijvers, inhoudelijke ondersteuning van het apotheekteam, reviews en innovatieve verbeterprojecten – en werkuren in.

Registratietraject specialisme openbaar apotheker (evt. TOPprogramma), verlengingsoptie en overige persoonlijke wensen zijn bespreekbaar. De apotheek is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Leuke zelfstandige, gerenoveerde en nieuw gestoffeerde woonruimte (49 m2) per direct beschikbaar.

Apotheek Buijs is een ruime, gezellige en dynamische stadsapotheek met hoge klanttevredenheidswaardering in een leuke woon-/werkomgeving met veel twintigers en dertigers nabij het oude stadscentrum van Utrecht. De apotheek is aangesloten bij ‘Service Apotheek’ en een (hiv-gespecialiseerde) ‘Plusapotheek’. Naast dagelijkse goede en persoonlijke farmaceutische zorg voor onze lokale clientèle, leveren wij de noodzakelijke farmaceutische zorg aan onverzekerbare vreemdelingen en zijn wij actief op Instagram met ons account ‘Medicijnweetje’. Onze belangrijkste automatiseringsprogramma's zijn 'CGM Digitaal Recept' en 'SMART'.  

Locatie

Balijelaan 6
3521GR UTRECHT
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0302881585

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

MJH Buijs

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

07-05-2024