Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Van Weringh

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Wageningen

Service Apotheek Van Weringh en Service Apotheek Bennekom zoeken twee Apothekers In Opleiding tot Specialist om deel te nemen aan het TOP-programma van Mosadex.

 

Wie zijn wij?

Service Apotheken van Weringh (SAVW) en Bennekom (SAB) zijn twee grote apotheken die onderdeel uitmaken van een vennootschap van in totaal vier apotheken. Beide apotheken zijn gevestigd in een gezondheidscentrum, waarbij veel en goed contact is met de huisartsen en de wijkverpleging.

SAVW voorziet de gehele vennootschap van medicatie via smart filling en produceert samen met een Wageningse startup olie uit medicinale cannabis die verkregen wordt via een nieuw gepatenteerd extractieproces. Daarnaast verzorgt SAVW twee verpleeghuizen. Binnen SAVW zijn twee apothekers werkzaam en een farmaceutisch consulent.

SAB is een grote apotheek in Bennekom. De apotheek verleent aan veel patiënten in het verpleeghuis farmaceutische dienstverlening via GDS en bedient daarnaast een grote populatie ouderen van GDS medicatie. SAB heeft twee apothekers en een farmaceutisch manager in dienst. Er is naast frequent contact met de huisartsen ook veel contact met de specialisten ouderengeneeskunde en er vinden jaarlijks veel medicatiebeoordelingen plaats binnen het verpleeghuis. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar twee AIOS-sen die parallel worden opgeleid in SAB en SAVW en na een jaar een switch maken naar de andere apotheek. De AIOS-sen zijn enthousiast zijn over het vak van openbaar apotheker, leergierig, durven beslissingen te nemen en hebben interesse in de farmacotherapie. Ook beschikken ze over een “hands-on” instelling zijn ambitieus en willen groeien.

Verder beschik je over zeer goede contactuele eigenschappen, want die heb je hard nodig in het contact met patiënten om hen te helpen in hun medicatie gebruikt en om te overleggen met de huisartsen en specialisten.

Wat bieden wij?

SAB en SAVW bieden twee opleidingsplaatsen binnen het Charlotte Jacobs Instituut, waarbij de ervaren apothekers die je opleider zijn je persoonlijk begeleiden in je ontwikkeling. Wij helpen met het aanleren van klinische vaardigheden en proberen onze kennis zoveel mogelijk aan je over te dragen. Denk hierbij aan klinisch denken en redeneren, klinische besluitvorming, het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, een introductie binnen de verpleeghuiszorg en het geven van onderwijs aan assistenten en medewerkers. Verder kunnen wij bedrijfsmatige vaardigheden aanleren en krijg je ook de kans om projecten binnen de bedrijfsvoering van de alle vier de apotheken te verbeteren. Je opleiders hebben aantoonbare kwaliteiten om je optimaal te begeleiden. Een beschikt over een MBA titel. De andere is gepromoveerd en geeft thans leiding aan het Charlotte Jacobs Instituut en is nauw betrokken bij de opleiding tot kaderapotheker.

Wij betalen de opleiding tot openbaar apotheker voor je en je ontvangt een salaris conform de apothekers CAO. Na het behalen van je opleiding eindigt de arbeidsovereenkomst in principe. Tijdens je opleiding bent je actief betrokken op de werkvloer, maar zullen wij er zorg voor dragen dat je gemiddeld 8 uur per week tijd hebt om te werken aan opdrachten die noodzakelijk zijn voor het behalen van je opleiding. Verder ga je medicatiebeoordelingen doen, FTO’s voorbereiden, gesprekken met patiënten voeren, consulten voeren, maar ook hands-on meewerken binnen het team.

Wat moet je doen?

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een hele mooie kans is om het vak van openbaar apotheker in al zijn aspecten te leren, dus schrijf een motivatiebrief inclusief CV. Je kunt deze mailen naar hcj.geers@apotheekbennekom.nl of naar r.vanaalst@weringh.nl. Mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken via de telefoonnummers van de apotheek.

Wij kijken er naar uit om nader kennis met je te maken!

 

Telefoonnummers:

Service Apotheek Bennekom 0318-414292

Service Apotheek Van Weringh 0317-412531

 

Locatie

Plantsoen 57A
6701AS Wageningen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Rik van Aalst

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

13-04-2023