Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Vogelakker

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Spijkenisse

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde apotheker die de opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist bij ons wil volgen. Apotheek Vogelakker is gevestigd in een gezondheidscentrum. Na het succesvol afronden van de opleiding bestaan er mogelijkheden om door te groeien en er zijn zelfs kansen op overname.

Wij zijn een kleinschalige Service Apotheek en ook nog een bereidende apotheek. Wij werken met CGM en Smart Tracking. Op een werkdag werken we met gemiddeld drie apothekersassistenten. Ook leiden we stagiaires op voor de apothekersassistentenopleiding. Er is snel en direct overleg mogelijk met andere zorgverleners zowel binnen als buiten het gezondheidscentrum. Er is een samenwerkingsverband met Apotheek City Plaza te Spijkenisse.

We verwachten dat je minimaal in het bezit bent van het apothekersdiploma en BIG-registratie. Mocht de aanvraag van je BIG-nummer of de uitreiking van je diploma nog op zich laten wachten dan staan we ook open voor een gesprek. De startdatum kunnen we in overleg vaststellen en wij hanteren de arbeidsvoorwaarden zoals deze in de CAO Apotheken staan vermeld.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV naar apotheekvogelakker@ezorg.nl of bel 06-22137300.

Locatie

oberonweg 1
3208pe Spijkenisse
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr MHH Janssen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

01-08-2023