Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Vogelakker

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Spijkenisse

Service Apotheek Vogelakker te Spijkenisse is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die de opleiding tot openbaar apotheker wil volgen.

De vacature betreft een fulltime dienstverband (conform CAO in registratiefase). Er is een samenwerkingsverband met Service Apotheek City Plaza te Spijkenisse. Apotheek Vogelakker is een bereidende apotheek waardoor je ook met dit aspect van het vak kennis kan maken. Er is een goede samenwerking met diverse andere zorgverleners in het gezondheidscentrum. Ook is er goed contact met thuiszorgorganisaties.

Samen met de beherend apotheker, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de apotheek. Daarnaast voer je medicatiebeoordelingen uit, beantwoord je verdiepende vragen van de huisartsen, heb je een bijdrage aan het kwaliteitssysteem en werkprocessen. Hiernaast is er ruimte om de opleiding tot openbaar apotheker te volgen.

Ingroei in eigendom op termijn is mogelijk. Tevens is er aansluiting bij TOP programma Mosadex waarbij  ondernemerskwaliteiten als aanvulling op registratie programma worden ondersteund en is netwerk beschikbaar. Voorwaarde is geen lange dagelijkse reistijd (regio Rijnmond) en fulltime dienstverband.

Indien je interesse hebt kun je contact opnemen met dhr. drs. MHH Janssen (0622137300)

Locatie

oberonweg 1
3208pe Spijkenisse
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr MHH Janssen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

10-02-2023