Registratie apotheker (AIOS)

Service Apotheek Altena

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Woudrichem

Enthousiaste AIOS (Woudrichem/Almkerk/Sleeuwijk) gezocht

Service apotheek Altena, Sleeuwijk en Almkerk  zijn 3 apotheken die intensief samenwerken. We zijn op zoek naar een enthousiaste aios, die bij ons zijn/haar opleiding wil doen tot openbaar apotheker specialist en ons apotheekteam wil komen versterken.

We leveren veelzijdige farmaceutische zorg voor patiënten in de regio, maar ook voor verschillende tehuizen. We hebben uitstekend contact met de huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. We maken gebruik van Pharmacom en medimo. Ook maken we gebruik van afhaallockers, uitdeelposten, track & trace systemen en digitaal recept, waardoor we zo veel mogelijk papierloos werken. Bij ons zal je in aanraking komen met veel facetten van de openbare farmacie, en heel veel kunnen leren. Naast de veelzijdige farmaceutische zorg, hebben we een gezellig team waarin veel gelachen wordt. Onze opleider is een ervaren apotheker die er zin in heeft tijd en energie in onze aios te steken. Het opleiden en ondersteunen van de aios is iets wat ze leuk vindt om te doen.

Salaris is conform de CAO apothekers in loondienst.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amée Kostense via a.kostense@apotheeksleeuwijk.nl of bel naar 0183-304155.

 

Locatie

Benjaminslaan 4
4285 DL Woudrichem
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

31 - 40

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Amée Kostense

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-10-2023