Registratie apotheker (AIOS)

Apotheek Vogelakker

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Spijkenisse

Wij zoeken een gemotiveerde collega apotheker die bij Service Apotheek Vogelakker in Spijkenisse de opleiding tot openbaar apotheker wil volgen (registratiefase). Er is een samenwerkingsverband met Service Apotheek City Plaza (ook in Spijkenisse) en vanwege groei van beide apotheken zijn wij op zoek naar een apotheker die ons team kan versterken. In eerste instantie gaat onze voorkeur uit naar een 2-jarig contract behorende bij de opleiding tot openbaar apotheker.

Wij hechten veel waarde aan zichtbaarheid en zorgfunctie van een apotheker aan de balie en in de apotheek. Daarnaast bereiden wij nog enkele produkten zelf. De apotheek is gevestigd in een gezondheidscentrum en de lijnen naar andere zorgverleners zijn hierdoor kort. Aanwezige zorgverleners in het gezondheidscentrum zijn onder andere twee huisartsen, fysiotherapie, psychologie, diëtetiek en verloskunde.

Qua werkzaamheden verwachten we iemand die breed inzetbaar is en bereid om zich verder te ontwikkelen. Op een werkdag komt van alles aan bod: van medicatiebewaking, recepten nakijken, medicatiebeoordelingen tot het kwaliteitshandboek.

Wij zijn flexibel wat betreft de start van het dienstverband en het is afhankelijk van de plaatsing en het daadwerkelijk kunnen starten met de opleiding. In de tussentijd is er een mogelijkheid tot inwerken. Salaris en uren volgens de CAO apothekers in loondienst.

Direct solliciteren? Dat kan via Het Apotheekloket!  

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je contact opnemen met:

Dhr. Janssen, 0622137300, apotheekvogelakker@ezorg.nl

https://www.serviceapotheek.nl/vogelakker

https://www.serviceapotheek.nl/cityplaza

 

Locatie

oberonweg 1
3208pe Spijkenisse
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr MHH Janssen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

17-12-2021