Registratie apotheker (AIOS)

Samenwerkende Apotheken Valkenswaard

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Valkenswaard

Tweede apotheker of apotheker in opleiding tot specialist (ApIOS) bij Samenwerkende Apotheken Valkenswaard

Wij zoeken een enthousiaste collega om ons team van vier apothekers uit te breiden. Ben jij, als apotheker of bijna afgestudeerd apotheker, op zoek naar een leuke en diverse werkplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Samenwerkende Apotheken Valkenswaard bestaat uit twee openbare apotheken, Apotheek Vlaslant en Apotheek Valkenwaard, en een instellingsapotheek. Samen verzorgen wij de farmaceutische zorg aan 22.000 inwoners in en rondom Valkenswaard en aan 2600 cliënten in zorginstellingen (verpleeghuiszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg). Het totale team bestaat uit 26 apothekersassistenten, 5 apotheekmedewerkers, 8 bezorgers en 4 apothekers.

Onze visie: de logistiek is goed geregeld zodat er voldoende tijd is om goede farmaceutische zorg te verlenen. Daarnaast hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Onze openbare apotheken zijn gevestigd in gezondheidscentra en werken met een pharmacom-medicomcluster. In de instellingsapotheek werken we met Medimo, een elektronisch voorschrijfsysteem waar ook de zorginstellingen mee werken. De samenwerking met collega-zorgverleners als huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten is zeer goed. Het contact is uniek en laagdrempelig.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken per direct een enthousiaste, innovatieve en communicatief sterke collega die het leuk vindt om vele facetten binnen de openbare en instellingsfarmacie eigen te maken. Je werkzaamheden zullen zeer divers zijn: van dagelijkse farmaceutische zorg, medicatiebeoordelingen en het onderhouden van contacten met zorgverleners en zorginstellingen tot het aansturen van personeel, onderhouden van kwaliteit en het geven van nascholing aan personeel en diverse collega-zorgverleners.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar je zowel in de openbare als de instellingsfarmacie kunt werken
  • Leuke collega-apothekers waar je mee kunt sparren en die je zullen coachen
  • Een enthousiast en meedenkend apotheekteam
  • De mogelijkheid om de opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist te volgen
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO apothekers

Heb jij interesse in deze vacature en wil jij 32-38 uur per week werken? Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket! 

Vragen? Neem dan contact op met Manon Keyzer-Snels, instellingsapotheker@apotheekvlaslant.nl

Locatie

Waalreseweg 27
5554 HA Valkenswaard
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Manon Keyzer-Snels

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-08-2021